Cum să-ţi cureţi de toxine organele interne

Intr-o lume perfecta, corpurile noastre ar functiona asa cum ar trebui. Ele ar elimina toxinele minore pentru a ne mentine sanatatea si energia la nivel ridicat. Cu toate acestea, nu traim intr-o lume perfecta. 
Alina Costache
14 mart. 2016, 14:38
Cum să-ţi cureţi de toxine organele interne

Toxinele din mancare si din lichide sunt responsabile de aparitia bolilor, iar corpurile noastre nu sunt capabile sa elimine toate aceste toxine pe cat de repede ne-am dori. 

Semnele care indica necesitatea unei detoxifieri includ: depresie, insomnie, letargie, indigestie, stres, mirosul neplacut al corpului, greutate, probleme ale pielii, limba alba sau galbena si ceata mentala. 

In randurile de mai jos vei descoperi cum sa-ti detoxifici cateva organe vitale cu ajutorul medicinei naturale! 

Ficat si vezica biliara 

Ficatul este un organ foarte important. El ajuta la digestie, inmagazineaza energia, ajuta la coagularea sangelui si ajuta la procesarea medicamentelor si alcoolului, din organism. El produce de asemenea si lichidul din vezica biliara. Acest lichid ajuta la digerarea grasimilor in intestine. Este usor sa observi ca ceva este in neregula cu unul sau doua dintre aceste organe, corpul nu va functiona asa cum ar trebui. 

Iata cum sa le detoxifici! 

Ficat:

Amesteca 1 lingura de ulei de masline cu 1 lingura de suc de lamaie, si bea amestecul obtinut in fiecare zi, dimineata la trezire. Respecta reteta timp de minim 21 de zile si ai rezolvat problema. 

Concomitent cu reteta de mai sus ar fi indicat sa consumi cat mai mult usturoi, grapefruit, sfecla rosie, morcovi, ceai verde, frunze de salata verde, avocado, mere, quinoa, hrisca, legume crucifere, lamai, nuci, varza si turmeric. 

Vezica biliara:

Ingrediente necesare: 

  • ½ litru de apa
  • 1 grapefruit
  • 1 castravete
  • 2 morcovi mari
  • 2 bucati de ghimbir macinat (2 cm)
  • 5 frunze de menta

Metoda de preparare: 

Se taie grapefruit-ul, morcovii si castravetii in bucati si se pun sub blender. Adauga apa si ghimbir si se amesteca din nou. Adauga frunzele de menta in cele din urma, amestecand iar. 

Consuma aceasta bautura rezultata de doua ori pe zi. Ar trebui sa o consumi dimineata pe stomacul gol si inainte de pranz. 

Pancreas

Pancreasul reprezinta o parte importanta a sistemului digestiv. El produce enzime pe care intestinul subtire le foloseste pentru a digera alimentele. Acesta produce si secreta insulina, cu scopul de a ajuta corpul sa isi echilibreze nivelul zaharului din sange. Acest organ trebuie sa fie la capacitate maxima de functionare intotdeauna. 

Cum sa il detoxifici!

Ingrediente: 

– 100g de faina de secara 

– 1 litru de apa 

Mod de preparare: 

Pune faina si apa intr-un recipient mare si lasa-le la foc foarte mic timp de 30 de minute, fara sa fiarba. Dupa ce au trecut cele 30 de minute, opreste focul si adauga urmatoarele: 

– 1/2 de lingurita de sare de Himalaya 

– 1 lingurita de seminte de Chia 

– 1 lingura de alune maruntite 

– 1 lingura de nuci maruntite 

– 1 lingura de banana zdrobita 

Amesteca bine continutul, iar dupa ce ai terminat, imparte-l in 3 parti egale. 

Prima parte va fi consumata cu 20 de minute inainte de micul dejun, cea de a doua cu 30 de minute inainte de pranz iar a treia parte, cu 40 de minute inainte de cina. Vei urma tratamentul o data la doua zile, timp de 20 de zile. 

Desemenea, este important ca regimul alimentar sa fie unul moderat, bazat pe alimente bogate in magneziu. 

Concomitent cu tratamentul de mai sus, in cazul in care nu aveti probleme cu stomacul, puteti consuma in fiecare dimineata un pahar de apa calduta cu o lingura de otet de mere.

Pentru pancreas este recomandat sa cresti cantitatea de vitamina B, care se gaseste in frunzele legumelor verzi. Baile si dusurile fierbinti sunt si ele importante, alaturi de reducerea stresului. 

Rinichi

Rinichii sunt localizati chiar la baza coastelor si functioneaza impreuna pentru a elimina toxinele si substantele nocive din sange. Ei transforma aceste toxine si substante in urina, si astfel corpul este curatat. Rinichii sanatosi sunt cheia unui organism sanatos. 

Cum sa ii detoxifici! 

Vei avea nevoie de: 

O mana de frunze de patrunjel sau de coriandru 

2 lamai 

1 litru de apa 

Mod de preparare: 

Toaca marunt patrunjelul sau coriandrul si pune-le intr-un recipient. Adauga apa si acopera-le. Apoi, pune recipientul pe foc si lasa-le la fiert timp de 15-20 de minute. La final, ia-le de pe foc, lasa-le la racit, dar fara a le descoperi. 

Dupa ce amestecul s-a racit, strecoara-l, adauga sucul de la cele doua lamai si depoziteaza bautura la frigider. 

Lichidul trebuie consumat tot, intr-o singura zi. Poti sa-ti prepari o cantitate mai mare, asta pentru a nu mai pierde timpul sa ti-l prepari zilnic, ideea fiind aceea de a pastra proportiile. 

Tratamentul se urmeaza timp de 14 zile, timp in care este recomandat sa consumati, pe langa remediu, un minim de 2 litri de apa pe zi. 

Efectele vor incepe sa se observe dupa 3-4 zile de la inceperea tratamentului, observand in primul rand schimbarea culorii urinei. 

Intestine

Intestinele asigura digestia alimentelor consumate in corp. Intestinele sanatoase isi iau nutrientii necesari din mancarea pe care o primeste corpul nostru, inlaturand ceea ce nu este necesar, pana cand acele substante sunt eliminate. Intestinul subtire este locul in care 90% din absorbtia apei si alimentelor are loc. Intestinul gros absoarbe apa si elimina restul substantelor din corp. 

Cum sa le detoxific! 

Pentru a detoxifia intestinele, este important sa faci o curatare a colonului. Cea mai simpla metoda de detoxifiere a colonului o veti regasi mai jos… 

Ingrediente: 

1 lingura de suc de lamaie organic 

2 linguri de sirop de artar organic 

Un varf de lingurita de piper cayenne 

300 de ml de apa plata 

Pune toate ingredientele intr-un pahar, amesteca-le bine si consuma-l neaparat in week-end, fie sambata fie duminica dimineata. 

Efectele nu vor intarzia sa apara. Curatarea se va face in maxim 4-5 ore. Fa acest lucru doua weekend-uri la rand, dar numai intr-una din zile (fie sambata, fie duminica), si vei vedea cum totul va reveni la normal. 

 

Mai multe detalii, pe secretele.com 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...