Cum să-ți recucerești soția dacă ai avut o relație extraconjugală

Dacă ai înșelat și ai fost prins, nu este totul pierdut. Dacă vrei să îți recucerești soția, poți încerca câteva trucuri prin care să îi demonstrezi că încă o iubești.
Alina Costache
07 iun. 2021, 14:37
Cum să-ți recucerești soția dacă ai avut o relație extraconjugală
O relaţie extraconjugală nu este un lucru ieșit din comun. Bărbații și femeile au înșelat și au avut relații în afara căsniciei încă din cele mai vechi timpuri.

Așadar, motivele și actul în sine au relevanța lor. Însă, ceea ce contează cu adevărat este ce se întâmplă după ce adevărul este descoperit. Iar situația devine din ce în ce mai complicată pe măsură ce vorbim despre căsnicii cu mulți ani în spate sau chiar despre copii și cum sunt ei afectați de deciziile părinților.

Desigur, relațiile extraconjugale nu sunt un capăt de drum. Și nu toate se termină cu un divorț. Dacă ai înșelat și ai fost prins, nu este totul pierdut. Dacă vrei să îți recucerești soția, poți încerca câteva trucuri prin care să îi demonstrezi că încă o iubești.

Un lucru important: s-ar putea să o poți recâștiga însă doar dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Altfel, nu o să reușești nimic.

În plus, încearcă să rămâi optimist. De multe ori, decepțiile în dragoste pot duce către depresii severe. Iar, în cazul bărbaților, o depresie poate cauza și apariția disfuncțiilor erectile. Dacă ai probleme de acest fel, poți folosi un supliment pentru potență. Citește, de exemplu, păreri despre Maraton Forte.

Cum vă reveniți după o relație extraconjugală

Pregătește-te de ce-i mai rău și acceptă-ți condiția

Dacă ai înșelat și ai fost descoperit, pregătește-te de cei mai rău. Cu siguranță vor fi certuri, reproșuri și momente care vă vor pune la grea încercare.

Dar, cum tu ai greșit, acum este momentul să bagi capul în pământ. Asumă-ți infidelitatea și nu încerca să găsești scuze sau să o acuzi pe ea. Dacă vrei să o recucerești, trecutul nu trebuie răscolit. Ai nevoie de un început de la 0.

Așa că, acceptă tot ce ți se reproșează. Fii înțelegător, acordă-i spațiul de care are nevoie. Lasă puțin timp să treacă. La cald se iau cele mai neinspirate decizii. Vei avea timp destul să aplici sfaturi de dating și sex.

Nu o agasa

Nu încerca să grăbești lucrurile. Decepțiile în căsnicie lasă urme și au nevoie de timp pentru a se cicatriza.

Nu fii insistent. Nu o agasa cu telefoane, vizite neanunțate și nu încerca să vorbiți dacă ea nu este încă dispusă să te asculte. Va veni și momentul acela.

Nu încerca să o faci geloasă

Ai înșelat-o și asta te-a adus aici. Cu siguranță nu vrei mai multe probleme. Dacă încerci să o faci geloasă crezând că așa o recucerești, greșești din nou. Nu vei reuși decât să-ți agravezi situația.

Practic, îi vei demonstra că tot ceea ce crede acum despre tine este adevărat. Că ești fustangiu și că vei repeta toate greșelile din trecut.

Comunică rațional și demonstrează-i că îți pare rău

Nu încerca să vorbești cu ea la nervi. Sau după ce ai consumat alcool. Este bine să fii lucid și să aduci argumente atunci când vorbiți. Demonstrează-i că ești încă bărbatul de care s-a îndrăgostit. Că ești capabil să îi arăți că are de ce să se simtă o femeie iubită și apreciată. Și că, mai ales, nu vei mai face niciodată aceeași greșeală.

Arată că regreți ceea ce s-a întâmplat. Că are dreptate să fie nervoasă. Dar că, are toate motivele pentru a fi încrezătoare într-un viitor cu tine alături.

Atuul tău cel mai de preț: istoricul vostru

Că v-a fost bine sau rău, nu mai contează. Tot ce s-a întâmplat în trecut vă întărește relația din prezent.

Folosește amintirile și experiențele trecute în avantajul tău. Sensibilizeaz-o și arată-i că tot ceea ce s-a întâmplat nu vă poate destrăma. Că alături de tine are cel mai bun viitor. Ea trebuie să se simtă protejată și în siguranță. Nu vulnerabilă și singură.

Desigur, nu uita că, în relație, sexul este cel care vă apropie cel mai mult. Încearcă să o scoți la o întâlnire, recucerește-o. Dacă vrei să scapi de un stres în plus, poți oricând una dintre cele mai bune pastile pentru potență. Nu de alta, dar ai deja destule pe cap.

DailyBusiness
Noi zile libere pentru români! Vești excelente pentru milioane de angajați
Spynews
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
Municipiul din România care s-a umplut de urși. Se află într-unul dintre cel mai frumoase județe ale României și e bine ca turiștii să-l evite
Capital.ro
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Playtech.ro
Lucian Mîndruță și-a ÎNȘELAT soția acum 15 ani. Abia acum a spus ADEVĂRUL
DailyBusiness
Alertă națională! A fost descoperită o substanță periculoasă găsită în parfumurile brandurilor de lux
Adevarul
„Până la 30 de ruși sunt uciși odată”. Putin se confruntă cu pierderi uriașe pe front, pentru că aruncă haotic în luptă soldați nepregătiți
wowbiz.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei
Spynews
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români
Spynews
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Ce gest uimitor a făcut prințesa
Evz.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital
substantial.ro
Consiliul Europei acuză Rusia de distrugerea patrimoniului cultural al Ucrainei
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna