Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil de șase ani pe plajă: „Fiind machiată, fix în ochi mi-a dat cu jetul puternic”

Femeia acuzată că a muşcat şi zgâriat un copil de şase ani pe o plajă din Năvodari și-a spus propria poveste. Turista se apără și spune că povestea expusă de părinții celui mic nu este adevărată, explicându-și altfel gestul controversat.
Alina Costache
04 iul. 2024, 22:08
Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil de șase ani pe plajă: „Fiind machiată, fix în ochi mi-a dat cu jetul puternic”
Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil de șase ani pe plajă: „Fiind machiată, fix în ochi mi-a dat cu jetul puternic”

Femeia acuzată că a muşcat şi zgâriat un copil de şase ani pe o plajă din Năvodari se apără şi spune că băieţelul i-a stricat o şedinţă foto profesională în momentul în care a stropit-o cu pistolul cu apă. Aceasta recunoaşte că l-a alergat pe cel mic pe plajă până l-a trântit pe nisip, dar doar ca să-l ducă înapoi părinţilor. Despre muşcătură spune că ar fi doar o eroare, iar despre zgârieturi, că ar fi fost normale, dată fiind manichiura purtată de ea la acel moment.

Citește și: Plaja din România unde un șezlong costă doar 15 lei. Turiștii sunt extrem de încântați

Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil de șase ani pe plajă

Părinţii unui băieţel de şase ani au acuzat o femeie că le-a muşcat şi zgâriat copilul după ce cel mic a stropit-o cu un pistol cu apă, pe plajă. Femeia are 42 de ani, e din Galaţi şi este patroana unei şcoli de dans din oraş. Agresoarea, cum o numesc părinţii copilului, are altă versiune a poveştii, aproape inocentă.

„Copilaşul se juca aşa obrăznicuţ cum sunt copiii. Eu făceam o şedinţă foto profesională, pentru şcoala de dans. Chiar era o treabă serioasă, nu aşa, nu mă jucam. Mi-a dat de două ori jeturi pe faţă de la distanţa asta. Avea un pistol mai mare, puternic, cu jet puternic. Fiind machiată, fix în ochi a venit. După care a deteriorat aparatul foto profesional”, a spus Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat copilul, potrivit observatornews.ro.

Nervoasă că i-a stricat momentul, femeia ar fi reacţionat impulsiv, dându-și seama ulterior că nu a procedat tocmai corect.

„Eu am alergat spre el să-l prind, să-l duc părinţilor. Asta a fost ideea, să-l duc părinţilor. Am căzut peste copil şi normal că unghiile l-au zgâriat. După care l-am strâns, cred. Nu ştiu ce s-a întâmplat. De muşcat, în niciun caz. Cred că totul a fost o eroare, imi pare rău pentru copilaş. Nu sunt vreo nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani”, a mai spus turista.

Părinții copilului au însă altă variantă.

„Dânsa l-a alergat pe plajă 30 de metri, copilul a inceput să ţipe foarte rău, să urle, soţul se ridicase, credea că sunt într-o joacă. Apoi dânsa a dat cu gheara să-l prindă, n-a reuşit. A căzut peste el, l-a zgâriat, l-a muşcat de sub braţ, unde a făcut o echimoză. S-a umflat, s-a învineţit”, a spus mama copilului.

Femeia, cercetată acum pentru loviri şi alte violenţe, spune că, de fapt, ea este victima şi dă vina pe părinţii care nu și-ar fi supravegheat copilul.

„Mama a făcut un spectacol, mi-a stricat imaginea, eu am o şcoală de dans, sunt coafeză. Chiar nu imi prinde bine. Părinţii sunt problema din punctul meu de vedere. Pentru că nu s-au ocupat de el. Nu l-au supravegheat”, mai susține femeia.

Copilul ar fi acum traumatizat de întâmplare şi a avut chiar și coşmaruri după incident. Părinţii aşteaptă certificatul medico-legal şi nu au de gând s-o ierte pe femeie pentru gestul său, ba chiar sunt deciși să meargă mai departe până în instanța de judecată.

Citește și: Ce să nu consumi niciodată înainte să mergi la plajă. Sfaturi utile pentru a arăta bine în costum de baie

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
UEFA suspendă doi fotbaliști pentru gesturi controversate în EURO 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!