Cum se descurcă Mirela Vaida în plină pandemie de coronavirus: „Fac patru oale de mâncare o dată la două zile”

Mirela Vaida este una dintre vedetele care merge în continuare la serviciu, în plină pandemie de coronavirus, astfel nu s-au schimbat prea multe lucruri în viaţa ei, în afară că petrece mai mult timp cu copiii şi găteşte mai mult şi mai des.
Romania TV
01 apr. 2020, 04:55
Cum se descurcă Mirela Vaida în plină pandemie de coronavirus:

Gătesc foarte des în ultima perioadă pentru că îmi cer copiii. Înainte, când nu stăteam acasă, iar ei erau la grădiniță, n-aveam decât grija unui mic dejun pe care-l făceam imediat și, eventual, seara, la 8, când ajungeam eu, copiii mai mâncau ceva așa, de noapte bună.

De data asta lucrurile s-au schimbat. Îmi cer de patru ori pe zi mâncare și nu vor de fiecare dată același fel. Trebuie să le dai supă, felul doi și desert și pentru toate astea trebuie să muncești. La noi, fiind atâția oameni în casă, trebuie patru oale de mâncare o dată la două zile. Și facem două ciorbe, sau o supă și o ciorbă, sau o supă de perișoare și o ciorbă de văcuță, sau o supă de pui cu tăiței și o ciorbă de legume…

La felul doi, tot ce mănâncă toată lumea, un orez cu pui, un gulaș de vită, pe care-l face soacră-mea, o tocăniță de cartofi, un spanac cu ou, paste…„, a declarat Mirela Vaida pentru Click.ro.

Citeşte şi: ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Cred că toată lumea e panicată. Am totuși trei copii la care mă întorc în fiecare seară acasă și sunt conștientă că orice expunere reprezintă un risc. Avem grijă mare cu igiena, avem credință în Dumnezeu, încercăm să ne securizăm cât putem, încercăm să limităm contactul cu oamenii.

Eu nu ies niciodată la cumpărături, singurul care merge este soțul meu și merge la ore la care crede că e mai puțin aglomerat. Nu mai mergem la hipermarketuri, doar la o băcănie din vecinătate, pentru că la noi în sat fluxul de clienți este mult mai mic. Încercăm să mâncăm ce avem prin casă și să nu ieșim des, revenim la lucrurile simple„, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Cu izolarea asta în casă cine ştie ce nebunie iese”

Mirela Vaida este mamă a trei copii, doi băieţi şi o fetiţă, însă nu vrea să se oprească aici. Vedeta a declarat că şi-ar mai dori o fetiţă, să întregească echipa de fete, iar această izolare cauzată de pandemia de coronavirus poate aduce surprize.

Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea TV a mărturisit că nu se ştie dacă va rămâne însărcinată, probabilitatea este destul de mare având în vedere situaţia actuală.

Citeşte şi: Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea a făcut-o. Normal că am pus-o pe Facebook”

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire.

Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Directorul FBI, incert privind natura rănii suferite de Donald Trump în tentativa de asasinare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!