Cum se înțeleg, de fapt, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota! Foarte puțină lume știe secretul celor două surori: „Consider că este un mare noroc”

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota au vorbit despre care este, de fapt, relația lor în spatele vieții publice. Surorile artiste au extrem de multe lucruri în comun și sunt unite de o conexiune aparte.
Alina Costache
25 apr. 2024, 16:34
Cum se înțeleg, de fapt, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota! Foarte puțină lume știe secretul celor două surori: „Consider că este un mare noroc”
Cum se înțeleg, de fapt, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota! Foarte puțină lume știe secretul celor două surori: „Consider că este un mare noroc”

Mariana Ionescu Căpitănescu a discutat despre legătura cu sora ei, Marcela Fota, în afara lumii spectacolului. Mariana, cunoscută pentru muzica populară de excepție, a dezvăluit într-un interviu cu Claudia Dascălu despre apropierea specială dintre ea și Marcela, dar și despre planurile lor viitoare.

Citește și: Bursucu, ameninţat de Leo de la Strehaia. Cine este femeia care stârnit războiul dintre prezentatorul TV şi „Prinţul Ţiganilor”

În cadrul interviului, Mariana a dezvăluit că legătura lor este strânsă încă de când Marcela era adolescentă. Cele două au împărțit nu doar scena, ci și experiențe de viață importante, dezvoltând o legătură profundă, atât în plan profesional, cât și personal. Vacanțele și momentele plăcute sunt trăite în mod constant între ele. Mariana a subliniat că se completează perfect și este recunoscătoare să aibă o soră ca Marcela.

„Cu Marcela Fota sunt mereu pe același drum; am luat-o lângă mine de când avea 13 ani și așa am rămas, am rămas împreună, legate sufletește și împărtășind această frumoasă meserie. Am fost mereu împreună la evenimente, vacanțele le petrecem împreună, având copii: eu pe Tara Maria, ea pe David, apropiați de vârstă. Mereu mergem în vacanțe împreună și am păstrat o relație frățească extraordinară. Suntem foarte bine împreună, ne completăm una pe cealaltă și consider că este un mare noroc să o am ca surioară și să fim, pe lângă faptul că suntem surori, și bune prietene.”, a dezvăluit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru Wownews.

Planurile de viitor ale Marianei Ionescu Căpitănescu și ale surorii sale mai mici, Marcela Fota, au fost dezvăluite. Mariana a spus că albumul pe care l-au lansat cu mulți ani în urmă a avut un mare succes, iar acum lucrează la noi piese muzicale împreună.

„Eu și Marcela dorim să înregistrăm câteva cântece împreună, pentru că noi am înregistrat un album cu mulți ani în urmă care a avut succes — „Mai ții minte sora mea când eram cât lingura”. Un cântec de pe acest album a avut succes, și acum pregătim câteva piese noi, am compus versuri; este un proiect pe care îl vom fructifica împreună.”, a mai spus artista.

Citește și: Marilu Dobrescu, mesaj cu subînțeles după despărțirea de Iustin Petrescu: „De câte ori vom fi cu ei, de fapt”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?