Cum se înțeleg surorile Odagiu în spatele cortinei? Ce spune Ana despre sora ei Monica: „Ne omorâm des”

Surorile Odagiu sunt pe val de ceva vreme, tocmai pentru că sunt extrem de talentate și formează o echipă foarte bună pe scenă. Totuși, ce relație au cele două în spatele cortinei.
Alina Costache
10 apr. 2023, 17:34
Cum se înțeleg surorile Odagiu în spatele cortinei? Ce spune Ana despre sora ei Monica: „Ne omorâm des”

Ana și Monica Odagiu se află de mai multă vreme în centrul atenției. Surorile sunt cât se poate de talentate și carismatice, motiv pentru care au reușit să intre foarte rapid pe sub pielea publicului. Cele două au reușit să strângă nenumărați fani în jurul lor, construind o comunitate semnificativă pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

Cu toate că între cele două există o diferență de vârstă de 10 ani, Ana și Monica Odagiu formează o echipă extrem de bine sudată atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Cele două au fost născute la Brăila, unde au copilărit până la un moment dat. Încă de foarte mici cele două au descoperit înclinația evidentă către lumea artistică. Talentul pare fără limite, iar cele două au reușit să impresioneze publicul atât cu abilitățile lor muzicale, cât și cu cele actoricești.

Ce relație au surorile Odagiu în viața de zi cu zi

Cu toate că au avut nenumărate reușite și în mod individual, acestea fac o echipă extrem de bună pe scenă și pe rețelele de socializare, unde și-au amuzat teribil fanii care le urmăresc. Nu de puține ori, lumea a fost convinsă că surorile Odagiu sunt, de fapt gemene. Și în spatele cortinei, cele două au o relație extrem de apropiată. Cele două petrec extrem de mult timp împreună și se susțin reciproc cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, este inevitabil ca între acestea să nu se iște și conflicte din când în când. În principal, neînțelegerile dintre surorile Odagiu apar din cauza diferenței de vârstă și de opinie.

„Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare. Deși e o diferență de 10 ani între noi, fiecare vine cu lucruri diferite, cu lucruri din generația ei. Suntem polițistul bun, polițistul rău”, a declarat Ana Odagiu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Monica Odagiu trece, în prezent, prin clipe de coșmar după ce duminică a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav, care s-a soldat cu decesul unui om. Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat. Fosta iubită a lui Dan Bittman este în stare de șoc după tragicul incident care a avut loc lângă Ateneul Român.

La scurt timp după tragicul eveniment, vedeta a făcut primele declarații. Aceasta susține că victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat în fața mașinii sale.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu.

Din primele informații oferite de polițiștii care au intervenit la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul în vârstă de 35 de ani. Acesta ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina la volanul căreia se afla  actrița.

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

După audieri, Monica Odagiu a postat și un mesaj de regret pe rețelele de socializare:

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”.

Citește și: Cum a reacționat fosta parteneră a lui Dan Bittman când a aflat de relația artistului cu Monica Odagiu: „Nu e prima dată când i se aprind călcâiele pentru altcineva”

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Se găsește în orice magazin și nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: “Ține foarte bine”
Capital.ro
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Alex Bodi, a RĂBUFNIT după ce Ema Uta a fost surprinsă, din nou, cu alt bărbat: „Să distrugă…” Mesaj FINAL pentru femeia pe care voia să o ia de soție
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cine este muncitorul român care a murit în Germania, la Oktoberfest. A sfârșit la doar 20 de ani, după ce a fost lovit în plin de una dintre gondolele care circulau la viteză maximă
Capital.ro
Ungaria e în alertă! Restricții de circulație în zilele următoare. Românii au interzis!
StirileBZI
Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc următorul cutremur devastator în România: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea!”
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Israelul Detonează Pagerele Purtate de Membrii Hezbollah în Liban și Siria
MediaFlux
AU EXPLODAT în BUZUNAR! RĂSTURNARE TOTALĂ în RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...