Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza. ”Acum avem o relație ok, vorbim”

Ramona Olaru nu se mai ascunde! Asistenta TV a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu Răzvan și Dani, prezentatorii celebrului matinal de la Antena 1, dar și cu ceilalți colegi.
Alina Costache
18 oct. 2023, 12:14
Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza. ''Acum avem o relație ok, vorbim''
Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza.

Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza. Ramona Olaru a dezvăluit că deși Răzvan și Dani o mai iau uneori peste picior în fața camerelor de filmat, în spatele lor, cei doi se comportă exemplar și îi sunt alături oricând are nevoie.

Citește și Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux. ”Strâng bani să-mi cumpăr apartament”

Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza.

Blondina a mărturisit că are o relație specială cu cei doi matinali atât în viața profesională, cât și în cea privată și că a învățat foarte multe lucruri de la ei.

„Da (n.r. se simte protejată)! Așa m-am simțit tot timpul, de când lucrez cu ei, de atâția ani de zile! M-am simțit nu doar protejată, parcă au o oarecare grijă de mine în fiecare moment sau în orice situație, fie că vorbim profesional sau personal. Poate că au avut grijă mai mult cu o vorbă bună sau un sfat încât să știu să procedez la următoarea întâmplare sau interacțiune cu presa sau cu anumiți oameni din online sau din viața reală.

Sfaturile lor au contat tot timpul pentru mine și sigur datorită lor evoluez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Nu chiar orice, dar, în mare parte, dacă eu îmi deschid inima în fața lor, sunt acolo!”, a declarat Ramona Olaru, potrivit ego.ro.

Dacă cu Răzvan și Dani se înțelege de minune, nu același lucru îl poate spune și despre relația cu Cuza, fostul său iubit, cu care este nevoită să lucreze.

Asistenta TV a recunoscut că nu are o relație foarte apropiată de fostul său iubit, însă atât ea cât și el sunt profesioniști, iar când vine vorba de muncă lasă toate supărările pentru ca totul să iasă bine la filmări.

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun.

Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă. Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni”, a mai spus Ramona Olaru, potrivit playetch.ro.

Citește și Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Polonia intensifică pregătirea paramilitară în școli și companii de stat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!