Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”

Vica Blochina își revine încet, dar sigur, după ce Edan, fiul ei în vârstă de 17 ani, a decis să plece de lângă ea și să locuiască alături de tată, celebrul Victor Pițurcă. Fosta balerină susține că încearcă să aibă din nou aceeași relație bună pe care o avea cu adolescentul înainte de a pleca din „cuib”.
Alina Costache
27 mai 2024, 08:53
Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”
Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”

Vica Blochina a suferit foarte mult atunci când Edan a decis să plece din casa unde a locuit încă de la naștere cu mama lui, alături de tatăl spu, Victor Pițurcă. Blondina a fost chiar în pragul depresiei, gândindu-se chiar că nu mai are niciun rost să trăiască dacă nu își are copilul alături.

Citește și: Vica Blochina și-a dorit să moartă după plecarea fiului său la Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Cum se înțelege Vica Blochina cu Edan, după ce acesta a plecat de acasă

Ajuns la vârsta adolescenței, Edan a luat o decizie care nu a fost pe placul mamei sale, dar pe care aceasta a fost nevoită să o accepte, oricât de greu i-a fost. Plecarea băiatului său a căzut ca un trăsnet în viața Vicăi, dar a reușit să treacă peste perioada foarte dificilă prin care a trecut de când adolescentul a părăsit casa unde s-a născut și a crescut vreme de 17 ani.

Cu credință și cu auto-motivare, chair dacă nu era în cea mai bună formă emoțională, Vica Blochina a reușit să își revină din starea depresivă și a continuat să își vadă de viață chiar și fără Edan prin preajma ei în permanență. Acum, cei doi se înțeleg bine, însă tânărul îi interzice mamei sale să publice imagini cu el în mediul online, nedorindu-și să fie vizibil în vreo măsură.

„Perioada cea mai grea noi am depășit-o, suntem foarte bine, nu am voie să pun poze cu el, i-am și zic că măi mamă, tu cred că vrei să fii președintele României, deci nu-i place deloc să fie cunoscut, să-l vadă lumea, deci nu”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.ro.

Vica susține că ea și Edan vorbesc foarte des și comunică la fel de bine ca înainte. Îi dă sfaturi prețioase, specificie problemelor vârstei, iar adolescentul o laudă și este mândru de ea, lucru ce nu paote decât să o bucure pe fosta balerină.

„Suntem foarte buni prieteni, are parte de tot sprijinul meu, mereu îmi zice că sunt cea mai deșteaptă mamă din lume, prin orice trece am maturitatea necesară și sunt foarte deschisă, le zic cum e mai bine, dau sfaturile foarte mișto”, a mai afirmat blondina.

Citește și: Vica Blochina s-a apucat de numerologie. Blondina a renunțat la alcool și distracții: „Mereu m-a pasionat asta, îmi doresc să fac ceva”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Modificări în eliberarea pașaportului simplu temporar de la 3 iulie 2024
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?