Cum se mai înțelege Ioana Tufaru cu Gigi Becali. ”Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Recent, Ioana Tufaru a vorbit într-un interviu despre schimbările din viața ei, dar și despre cum se mai înțelege în prezent cu Gigi Becali. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit mai multe lucruri, printre care și unele pozitive, cum ar fi faptul că i-a luat fiului său un cățeluș.
Filip Stan
03 mai 2024, 23:51
Cum se mai înțelege Ioana Tufaru cu Gigi Becali. ”Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Recent, Ioana Tufaru a vorbit într-un interviu despre schimbările din viața ei, dar și despre cum se mai înțelege în prezent cu Gigi Becali. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit mai multe lucruri, printre care și unele pozitive, cum ar fi faptul că i-a luat fiului său un cățeluș.

Citește și De ce nu se duce Ioana Tufaru la muncă. Fiica Andei Călugăreanu trăiește din drepturile de autor ale părinților morți: „Sunt un om cu probleme de sănătate”

„Da, un nou membru! Îl avem de pe un grup de adopții de pe Facebook! Nu, nu am dat bani, fiind pe adopții a fost gratis. Îl cheamă Ali și s-a acomodat foarte repede și ușor, mai ales cu Luca! Câinii iubesc copiii și invers! Daaa, s-au împrietenit instant, a fost un fel de dragoste la prima vedere!”, a spus Ioana Tufaru.

Fiica regretatei Anda Călăguăreanu a fost întrebată și cum s-a acomodat în noua locuință în care stă cu chirie.

„Ne-am acomodat foarte bine în noua locuință! Ne descurcăm la limită să zic așa! Am avut norocul să găsim o chirie destul de ok raportat la prețurile care sunt acum. Dăm 1200 de lei la apartament cu 2 camere. Eu zic că este ok! Cu celelalte utilități ajungem undeva la 1700-1800! Ne-am mutat din 18 decembrie!”, a spus ea, conform Ciao.ro.

„Cu domnul Becali ați mai ținut legătura? Vă mai sprijină în vreun fel? Ce schimbări s-au făcut la imobilul în care ați locuit ani buni, unde nu plăteați chirie?”, au fost întrebările puse de reporterii Ciao.

„Cu domnul Becali nu mai avem niciun fel de legătură odată ce am plecat de acolo nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, a spus ea.

Printre altele, aceasta a fost întrebată și dacă s-a împrietenit deja cu vecinii, însă Ioana Tufaru a precizat faptul că nu au avut neapărat mult timp suficient pentru mai multe interacțiuni.

„Nu. Deocamdată nu! La stadiul de ”Bună ziua”. Nu prea ne vedem între noi, nici timp să ne cunoaștem nu am avut. Întrebarea asta să mi -o pui peste câteva luni (un an !!), că sa ne cunoaștem și să legăm prietenii e nevoie de timp!”, a mai spus ea.

Cum va petrece Ioana Tufaru Paștele

De altfel, Ioana Tufaru a fost întrebată și ce planuri are pentru Paște, dar și e își dorește Luca de la iepuraș, însă fiica Andei Călugăreanu a lăsat de înțeles că liniștea este cel mai prețios cadou”.

„Paștele în general pentru noi este o sărbătoare a liniștii în familie. Da, vom sta acasă ca în fiecare an, poate vom ieși prin parcul nostru drag și de suflet, parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R!), deja a devenit o tradiție să mergem de Paște acolo an de an! Preparate ce se găsesc în fiecare casă de Paște, tradiționale, specifice doar că nu știu dacă anul acesta vom mânca miel pentru că am înțeles că s-a exagerat foarte rău cu prețul cărnii.

Te-ar putea interesa și Ioana Tufaru, dezvăluiri teribile despre viața grea pe care a dus-o în casa tatălui ei după moartea mamei: „Tata a încercat să mă îndepărteze de el pentru că era învățat doar cu băutură și femei, iar eu îl încurcam”

Dar avem alternative. Fac sarmale, salată, ouă umplute, o ciorbă de perișoare probabil și cam atât. Luca nu-și mai dorește nimic așa consistent pentru că de curând l-a primit pe Ali. El a fost și este cadoul lui (Iepurașul lui !), poate niște dulciuri, fructe. Eu? Bună întrebare, uite că nu m-am gândit, ce să-mi mai doresc. Am tot ce mi am dorit, o familie minunată, acum mărită, rezervarea la mare e deja făcuta , ce aș putea să-mi mai doresc? Poate un proiect la teatru și sănătate să le putem duce pe toate cu bucurie și speranță!”, a spus ea, potrivit sursei menționate anterior.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Noi detalii în dosarul crimei de la Brăila: Suspectul a încercat să-și facă un alibi și a schimbat taxiurile și hainele
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!