Cum se prăbușește Universul pentru majoritatea zodiilor. Camelia Pătrășcanu explică cea mai dură conjunctură astrală. Pluto retrograd ne dă lumea peste cap

Urmează să traversăm o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere energetic. Conjuntura astrală este extrem de delicată în această perioadă, iar celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu explică cum vor fi impactate majoritatea zodiilor.
Alina Costache
14 iul. 2023, 13:43
Cum se prăbușește Universul pentru majoritatea zodiilor. Camelia Pătrășcanu explică cea mai dură conjunctură astrală. Pluto retrograd ne dă lumea peste cap
Cum se prăbușește Universul pentru majoritatea zodiilor. Camelia Pătrășcanu explică cea mai dură conjunctură astrală. Pluto retrograd ne dă lumea peste cap

Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum se schimbă destinul zodiilor. Urmează să fim puși față în față cu o situație total atipică din punct de vedere astrologic. Energia planetelor, dar și suprapounerea și conjuncțiile dintre ele ne vor afecta enorm și vor avea un impact asupra noastră pe termen foarte lung. Fiecare nativ urmează să simtă pe pielea lui cuadratura Destinului în Berbec și Pluto retrograd.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care primeşte mulţi bani până la finalul lunii

Ploto retrograd are o semnificație profund karmică, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă vm fi puși față în față cu situații, locuri sau persoane din vieți anterioare, cu scopul de a ne vindeca din punct de vedere karmic. Acest lucru nu este unul neapărat negativ, însă există o posibilitate foarte mare ca emoțiile noastre să fie la cote maxime, iar această „vindecare” prin care suntem nevoiți să trecem să fie destul de dureroasă. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit pentru Fanatik care este modul în care va fi afectată fiecare zodie în parte.

Camelia Pătrășcanu, dezvăluie secretele astrelor din următoarea perioadă

„Berbecii sunt alimentați de Destinul în semnul lor zodiacal. Au îndrăzneala să se opună dacă li se pare ceva nedrept, atât pentru ei, cât și pentru alții. Vin cu acțiuni corectoare, moralizatoare. Au energie bună și anduranță. Unii își pot pune autoritățile în cap. Se pot crea tensiuni, au niște emoții.

Taurii au o cuadratură care vizează mai curând rosturile vieții, un soi de logică a vieții pe care vor s-o înțeleagă. Ei sunt foarte atașați de ideea de viață bună și tihnită. Vor să stea departe de bătălii, poate chiar le evită, mai ales până în septembrie. Preferă să evite bătăliile care nu li se potrivesc. Au o atitudine de evitare a conflictelor.

Gemenii pot avea surprize în grupul lor de prieteni, grupul lor familial. Mulți știu cum să se ferească de probleme. Participă la discuții, poate dau o mână de ajutor. Discută despre soluții în care niște grupuri de oameni sunt prinși. Poate apără o idee bună sau preferă să stea deoparte, să iasă dintr-un anumit mediu. Unii pot hotărî să plece dintr-un oraș, dintr-un loc, o țară.

Pentru Raci, e o cuadratură care vizează rolul și poziția lor într-un anumit context, în familie sau profesional. Sunt tensionați și unii constată că unele angajamente sunt supărătoare. A fost un anumit context, dar acum acel context nu mai există și au rămas cu responsabilitățile. Pot fi obligați să facă lucruri peste limită. Pot ieși dintr-o obligație care nu li se potrivește.

Pentru Lei, e vorba de muncă și grijă pentru viață, felul în care își organizează viața sub toate aspectele. Cumva, sesizează că sunt într-un punct în care pot face un viraj mare, în urma schimbării unor idei, unor credințe. Alte principii care se nasc acum le vor schimba viața.

Fecioarele sunt vizate în siguranța materială a vieții. Multe se pot hotărî să lupte pentru bani. Multe pot promova examene. Pentru altele sunt importante avizele și autorizațiile. Trebuie să cunoască legea pentru a-și cere drepturile. Poate fi vorba de folosirea cunoștințelor pentru a lucra în afară. Pot colabora cu instituții străine, pot lucra în străinătate.

Balanțele au o cuadratură care aduce reflecții, unele dureroase, cu privire la felul în care funcționează relațiile apropiate. Își cam dau seama că pentru a face față unor parteneriate în care sunt prinse trebuie să angajeze forțe noi. Asta înseamnă să se străduiască un pic.

Scorpionii au un destin fixat în zona muncii. Tensiunile sunt fixate de cadrul administrativ privind munca. Pluto retrograd le spune că dacă nu cumva în primăvară sau iarnă au fost neglijenți în niște operațiuni. Poate n-au respectat un termen, poate n-au respectat o lege, n-au sesizat un lucru la timp.

Săgetătorii sunt vizați în zona cheltuielilor și nu toate sunt prevăzute în agendă. Destinul le spune că trebuie să fie atenți cu banii, să nu braveze, să nu facă niște cheltuieli demonstrative. Nu sunt vremurile de așa natură.

Capricornii au sentimente de stângăcie și jenă în raporturile din casă. Unii se pot simți singuri în casă. Se petrec lucruri pe care nu prea pot să le stăpânească. Nu vor să fie separați, dar nici să se adune unde sunt toți.

Vărsătorii au o cuadratură care poate să aducă tensiuni privind comunicarea, felul în care își transmit ideile, dar și felul în care înțeleg ideile lumii. Vor să înțeleagă ideile și filozofic, și matematic. Trebuie să înțeleagă lumea în care se află, ideile care se vehiculează.

Peștii au o cuadratură care vorbește în special despre bani și forța cu care își cunosc interesele. Luptă pentru ideile lor, valorile lor, talentele lor, căci de pe urma lor vor mânca, vor avea bani. Trebuie să facă lucrurile în care cred”, a explicat Camelia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Final de vară 2023 cu multe cumpene pentru trei zodii

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Creatura deosebit de rară care a fost surprinsă în România. E o ființă unică în lume, din păcate este pe cale de dispariție
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Planuri pentru independența financiară în 15 ani. Niciodată nu e prea târziu
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Farsele pe TikTok pun în pericol viața oamenilor prin ocuparea liniilor de urgență 112
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!