Cum se simte Mioara Roman după operația suferită. Mama Oanei Roman se află la terapie intensivă: „Totul este în mâinile lui Dumnezeu, eu nu pot să fac mai mult”

Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală importantă, iar acum se află internată pe secția de terapie intensivă, în speranța că se va recupera cât mai repede. Oana Roman se teme încă pentru viața mamei sale, însă încearcă să se ocupe și de alte activități ce țin de viața personală.
Filip Stan
17 oct. 2023, 11:17
Cum se simte Mioara Roman după operația suferită. Mama Oanei Roman se află la terapie intensivă: „Totul este în mâinile lui Dumnezeu, eu nu pot să fac mai mult”
Cum se simte Mioara Roman după operația suferită. Mama Oanei Roman se află la terapie intensivă: „Totul este în mâinile lui Dumnezeu, eu nu pot să fac mai mult”

Mioara Roman a ajuns din nou la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Mama Oanei Roman se confruntă de mai mult timp cu diverse probleme de sănătate care se pot agrava oricând. Vedeta a vorbit recent despre starea celei care i-a dat viață, menționând că se teme de ce este mai rău atunci când vine vorba de aceasta.

Citește și: Oana Roman își duce fiica la psiholog. Cu ce probleme se confruntă Isabela: „Are mare nevoie, este afectată emoțional”

Mioara Roman se află la terapie intensivă, după operația suferită

Mama Oanei Roman a intrat în operație, luni dimineață, după ce zilele trecute a ajuns la spital din nou. Vedeta i-a fost alături mamei sale în perioada dificilă cu care se confruntă de mai mult timp, ba chiar a și petrecut ziua de dinaintea operației cu aceasta pentru a o încuraja. În cursul zilei de ieri, imediat după operație, fosta soție a lui Marius Elisei le-a spus fanilor săi de pe rețelele sociale are este starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a fost internată la terapie intensivă, imediat după intervenția de care a avut parte.

„Dragii mei, mama a ieșit din operație, este la terapie intensivă, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va respira singură. Un pas greu a trecut deja, vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje primite”, a declarat Oana Roman, ieri, pe pagina ei de Instagram.

La 24 de ore de la operație, Oana Roman a revenit cu noi detalii despre starea mamei sale. În acest moment, fosta soție a lui Petre Roman se află la terapie intensivă, sub supravegherea medicilor. Oana a precizat și că în această după-amiază o va vizita pe mama sa la spital, dar între timp se va ocupa și de treburile sale personale.

„Bună dimineața. Încă o dată mulțumesc tuturor pentru că sunteți atât de mulți alături de mine și mai ales de ea. Mama este la terapie intensivă și totul este în mâinile lui Dunnezeu și a doctorilor. Eu nu pot să fac nimic mai mult decât fac. Pot să merg să o văd de abia la prânz. Să sperăm că va trece şi peste acest moment. Între timp trebuie să-mi văd și de alte lucruri din viața mea pentru că multe depind de mine. Nu pot pune totul pe stop. Incerc să-mi fac și alte treburi şi să continui cât pot să fac și celelalte treburi. Am dus-o pe Isa la școală și acum încet încep să mi fac şi alte treburi”, a precizat Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Vedeta, între problemele mamei sale și despărțirea de soț

Oana Roman trece prin momente grele nu doar din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, ci și din cauza separării definitive de Marius Elisei, bărbatul cu care are o fiică și cu care a încercat de mai multe ori o reconciliere, însă finalul a fost plecarea acestuia din căminul conjugal.

Marius Elisei și-a găsit liniștea și fericirea unei alte femei, alături de care a și postat recent o fotografie ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cei doi urmează să devină părinți. Întrebat de internauți dacă va deveni tată, fostul soț al Oanei Roman a declarat că nu este cazul în viitorul imediat, însă nu exclude această posibilitate pe mai departe.

„Nu este, nu este însărcinată. Dacă așa s-a înțeles… Ne-am îmbrățișat și noi. De ce nu (n. ed. să rămână însărcinată?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema?”, a spus Marius Elisei.

Marius Elisei și iubita lui s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă nu au vorbit niciodată, până în septembrie. Femeia nu are nicio legătură cu showbizul, ea are 40 de ani, e mai mare cu trei ani decât el și e cadru medical.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie. În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Este cadru medical”, a spus el.

Citește și: Cât câștigă Oana Roman pe lună. Vedeta a dat totul din casă: „Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți”

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu care a rămas de izbeliște. Lucrarea de infrastructură ar fi pus România în rând cu Italia sau Franța
Capital.ro
Avertisment pentru toți clienții Digi. Te lasă fără bani în contul bancar. Nu răspunde la telefon!
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Comisar-șef din IGPR anchetat de DNA pentru instigare la fals
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...