Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului. Realizatorul de radio a slăbit foarte mult: „Aveam 126 de kilograme”

Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului. După multă vreme în care a tot amânat momentul, realizatorul de radio şi-a luat inima în dinţi şi a suferit o intervenţie chirurgicală, care l-a scăpat de multe kilograme.
Alina Costache
08 iul. 2022, 15:48
Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului. Realizatorul de radio a slăbit foarte mult:
Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului

Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului. Jurnalistul este foarte mulţumit de alegerea făcută, pentru că se simte foarte bine şi a slăbit considerabil. Soţia lui nu prea era de acord cu această intervenţie, din cauza fricii, însă a reuşit să o convingă că este cea mai bună decizie.

Cum se simte Răzvan Popescu după operaţia de micşorare a stomacului

Realizatorul de la Radio ZU spune că ideea de a-şi micşora stomacul o avea de ceva vreme, însă o tot amâna, încercând tot felul de diete, care dădeau roade, însă nu reuşea să se menţină. Astfel, a hotărât că această operaţie ar fi mai puţin periculoasă decât problemeşe cauzate de obezitate.

Citeşte şi: Răzvan Popescu a împlinit 43 de ani. Ce mesaj i-a transmis MAPN pe Facebook: „Mulţumim pentru „curajul” de a veni alături de noi”

Acum se simte foarte bine în pielea lui, mânâncă mult mai puţin şi abia aşteaptă să se reapuce de sport, pentru a-şi tonifia pielea. „Nu mi-a fost neapărat frică, dar nici nu e ca şi cum mergi la mall, să faci cumpărături. La un moment dat, mi-am luat inima-n dinţi şi am făcut operaţia asta. Ideea nu mi-a venit dintr-o dată, sunt nişte ani de când mă tot gândesc. Am mai dat o şansă dietelor, au funcţionat, după care iar nu au mai funcţionat. Dietele funcţionează, dar menţinerea de multe ori e o problemă, pentru toată lumea care se luptă cu greutatea.

Având încercări reuşite de a slăbi şi nereuşite de a mă menţine, am decis să îi dau organismului un ajutor, că tot am o educaţie alimentară. După operaţie a fost mai uşor decât mă aşteptam, nu am resimţit vreo durere sau vreun disconfort major, doar mici chestii, branule peste branule, injecţii peste injecţii.

Soţia mea nu a vrut să fac operaţia, ea a tot amânat decizia asta, tot din frică, până la urmă este o operaţie. Dar am discutat şi a înţeles că problemele generale generate de obezitate sunt mult mai mari decât o operaţie. Atunci am pus în balanţă minusuri şi plusuri şi am ajuns la concluzia că trebuie să mă operez.

Cele mai multe kilograme pe care le-am avut au fost 143. Înainte să mă operez aveam 126 de kilograme, se dau jos foarte multe kilograme în prima perioadă post-operatorie, am dat chiar şi 1 kilogram pe zi, e un şoc, nu mănânci, bei lichide. Asta vorbeam cu medicul chirurg care m-a operat, că trebuie să fii foarte determinat ca să te îngraşi după o astfel de operaţie, în ideea să bagi calorii din alea puternice, constant. Foarte mulţi oameni care au repus kilogramele sunt cei care au pasiunea şpriţului.

Mai am cam o lumă şi pot să fac sport. Refacerea este foarte rapidă, a doua zi după operaţie am mers vreo nouă kilometri pe acolo, că trebuie să faci paşi„, a declarat Răzvan Popescu, la XNS.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...