Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Puțină lume știe că „Regele” fotbalului a mai fost căsătorit înainte de relația cu Marilena

Soția lui Gică Hagi a vorbit despre începuturile relației de iubire cu „Regele” fotbalului. Cum a reușit cel mai bun marcator al naționalei să o cucerească pe cea care i-a dăruit doi copii.
Alina Costache
13 feb. 2024, 09:18
Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Puțină lume știe că „Regele” fotbalului a mai fost căsătorit înainte de relația cu Marilena
Cum și-a cunoscut Gică Hagi soția. Fostul mare fotbalist a ai fost căsătorit o dată

Marilena Hagi a fost întotdeauna o prezență discretă, însă, în vara anului trecut, când Farul a câștigat Campionatul, soția lui Gică Hagi a dansat ca în tinerețe la petrecerea de titlu, alături de liderul Generației de Aur.

Când a fost întrebată despre începutul relației cu Gică Hagi, Marilena a avut o reacție de-a dreptul emoționantă. Era o tânără studentă când s-au cunoscut.

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, declarase Marilena Hagi într-un interviu pentru newsweek.ro.

Citește și: Hagi vrea să plece de la Farul: „Am muncit 14 ani pe gratis sau pe 500 de euro salariu. Vreau să vină altcineva în locul meu”

Puțină lume știe că, înainte să o întâlnească pe Marilena, Gică Hagi a mai fost căsătorit. Cel mai bun marcator din istoria naționalei a avut un mariaj de doi ani cu Leni Celnicu, la începutul anilor ’90. Fostul fotbalist a avut de plătit o sumă colosală – 300.000 de dolari – în momentul în care divorțul s-a oficializat.

Marilena Hagi a oferit declarații emoționante, după ce fiul ei, Ianis, s-a cunnunat civil cu Elena Tănase. Ea s-a declarat extrem de mândră de fiul ei. Cei doi tineri s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Au dat o petrecere de zile, unde au fost așteptați 400 de invitați.

„E emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Avem un Crăciun frumos și în fiecare an ne vom aminti de acest moment”, a declarat Marilena Hagi, la acea vreme.

Citește și: Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Gică Haci a fost și el extrem de emoționat și a declarat că le va fi alături lui Ianis și soției lui tot restul vieții.

„Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim”, a spus Gică Hagi.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!