Cum stă Ilinca Vandici cu iubirea. Vedeta s-a vindecat, după despărțirea de Andrei Neacșu. ”M-a ajutat foarte mult”

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre stările sale emoționale din prezent, după ce recent i-a spus adio tatălui copilului său. Chiar dacă cei doi s-au separat și toată lumea a aflat imediat, Ilinca Vandici a trecut prin momente grele, fără să arate prea mult asta.
Filip Stan
13 iun. 2024, 09:12
Cum stă Ilinca Vandici cu iubirea. Vedeta s-a vindecat, după despărțirea de Andrei Neacșu. ”M-a ajutat foarte mult”

Ilinca Vandici a vorbit despre viața sa amoroasă, după ce i-a spus adio tatălui copilului său. De curând, cei doi au divorțat.

Te-ar putea interesa și Ilinca Vandici își pune dorințe pentru următorul mariaj. „Aș vrea o nuntă pe plajă…”

Recent, aceasta a oferit câteva detalii despre viața sa amoroasă.

Chiar dacă de la televizor, Ilinca Vandici pare că e invincibilă și că totul este perfect, job-ul, cariera, viața sau aspectul fizic, lucrurile nu stau chiar așa.

Vedeta le-a arătat tuturor că și dacă zâmbești și pare că ai viața ideală, în spatele cortinei ar putea să existe mai multe ”mărăcini”.

Chiar și așa, vedeta a reușit să se ridice după separarea de Andrei Neacșu, iar acum se pare că zâmbetul de pe buzele ei este cât se poate de real, mai ales că a acceptat tot ce s-a întâmplat.

Prezentatoarea TV a discutat în nenumărate rânduri despre cât de mult a ajutat-o terapia pentru a-și recăpăta liniștea interioară, mai ales după divorț.

Acum însă, vedeta Kanal D recunoaște că mersul la psiholog a fost util și pentru relația pe care o are cu fiul său, Zian, nu doar pentru sine.

„Am întrebat un terapeut ce se întâmplă dacă renunț la acest proces de terapie, pentru că aș avea nevoie de o mică pauză sau o pauză totală, și mi s-a zis că ceea ce nu voi face eu în viața aceasta, va trebui să facă fiul tău, pentru că vrei, nu vrei, lucrurile acestea vin peste tine! Acela a fost momentul în care am zis: «ok, atunci o să fac eu!”. Cu Zian, s-au schimbat energia, comunicare, înțelegerea care sunt între noi. S-a schimbat capacitatea de a ne înțelege emoțiile unul altuia. Cred că, de fapt, despre asta este vorba!

Eu încerc să mă joc cu el foarte mult vis-a-vis de emoții, pentru că vreau să le cunoască, vreau să știe cum să și le controleze, ce înseamnă fiecare. I-am explicat că și eu sunt furioasă de multe ori, e în regulă.

Iau o pernă, dau cu pumnii în pernă, mă descarc. La revedere, am lăsat asta acolo! Nu vin cu furia pe care am acumulat-o sau cu stările negative. Mersul la psiholog în România, în 2024, ar trebui să fie o chestiune de igienă. Sunt multe lucruri pe care nu le înțelegem decât dacă avem parte de un ajutor specializat.

Mi se pare că este păcat să nu reușim să ne trezim, să fim conștienți de viața pe care o avem. Pe mine m-a ajutat foarte mult terapia. Lăsănd la o parte situațiile pe care viața mi le-a adus în cale, cred că cel mai important este că m-am descoperit pe mine, m-am înțeles eu pe mine. M-am ascultat, mi-am cerut iertare, m-am iertat”, spune Ilinca Vandici, conform Cancan.ro.

”Toate lucrurile se întâmplă în timpul lor”

În vara lui 2023, Ilinca și Andrei Neacșu au semnat actele de divorț, după ce și-au împărțit viața împreună timp de șase ani. Cei doi au și un copil frumos, pe care prezentatoarea îl iubește la nebunie.

Acum, vedeta a vorbit pe larg despre momentele care i-au schimbat viața.

Deși despărțirea nu a fost deloc un proces ușor, Vandici pare că s-a refăcut și este gata pentru o nouă relație în viața sa.

„Eu cred că toate lucrurile se întâmplă în timpul lor și există timp divin pentru toate! De asemenea, cred că este foarte important să ne vindecăm sufletul după orice fel de despărțire care vine în viața noastră, fie că vorbim despre prieteni, colegi, loc de muncă, iubit, soț, nu contează!

Citește și Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert” VIDEO

Cred că este important să ajungi la iubirea de sine, pentru că, în secunda în care se întâmpla asta, ai capacitatea să și primești, dar și să oferi iubire sănătoasă din toate punctele de vedere. Nu mă grăbesc nicăieri, însă sufletul meu este oricum fericit cu tot ce se întâmplă în fiecare zi, cu job-ul pe care îl am, cu lucrurile frumoase pe care le fac, cu copilul meu. Nu există seară în care să nu mă rog și să fiu recunoascătoare pentru tot ceea ce am”, a mai spus Ilinca.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'