Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodie

Afla cum stai cu dragostea in luna aprilie, in functie de zodie. A patra luna din an vine cu despartiri furtunoase, dar si cu noi inceputuri amoroase.
Alina Costache
28 mart. 2017, 16:13
Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodie

Cum stai cu dragostea in luna aprilie, in functie de zodie

BERBEC – E o luna in care vei prioritiza in mod eficient toate sarcinile in cuplu. Daca nu esti implicat intr-o relatie, aprilie poate fi luna in care sa iti gasesti marea dragoste. Trebuie doar sa fii deschis la nou, sa incerci, sa nu te sperii de noile inceputuri.

TAUR – Luna aprilie este una plina de romantism pentru tine. Vei avea parte de momente frumoase alaturi de partenerul de viata.

GEMENI – Din punct de vedere amoros te vei afla intre fantezie si realitate. Vei pune in aplicare o serie de dorinte mai vechi legate de amor.

RAC – Se nasc o serie de frustrari din cauza faptului ca nu primesti atentie de la persoana pe care pui ochii. E o luna in care trebuie sa iti testezi tehnicile de seductie.

LEU – Va trebui sa inveti sa nu mai pui sub lupa orice chichita. Risti sa suferi din cauza spiritului tau critic. In relatie trebuie sa mai lasi garda jos din cand in cand.

FECIOARA – Luna aprilie vine cu multe confirmari din punct de vedere amoros. Stai bine cu dragostea, iar increderea in partener creste.

BALANTA – Vei fi coplesit de cata iubire vei primi in aceasta luna. Nu e exclus sa faci pasul cel mare, undeva dupa Pasti.

SCORPION – La fel ca nativul Taur, vei avea parte de mult romantism in aceasta luna. Se poate spune ca vei imbina erotismul cu romantismul intr-un mare fel.

SAGETATOR – Te indragostesti si dezindragotesti cu o viteza ametitoare. Va fi o luna cu multe palpitatii, plina de aventuri. Traiesti totul la cote maxime.

CAPRICORN – Trebuie sa profiti de momentele frumoase pe care ti le propune partenerul de viata. Daca nu ti-ai gasit inca marea dragoste, pregateste-te! In aprilie portile iubirii se deschid si pentru tine!

VARSATOR – In aprilie vei fi nevoit sa economisesti putin din energia pe care o investesti in relatia ta de iubire. Nu de alta, dar numai asa iti vei da seama daca primesti ceea ce meriti, daca cel de langa tine vrea ceva serios.

PESTI – E o luna interesanta din punct de vedere amoros. Devii seducator si reinventezi partidele de amor ca un maestru. Se poate spune ca e luna ta!

Sursa: Revista Teo

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?