Cum ţine IUBITUL tău SECRETE faţă de tine, în funcţie de zodie

Nu-i așa că ți-ar plăcea să știi când sau cum ține iubitul tău secrete față de tine? Citește acest articol pentru a descoperi cum se comportă în momentul în care ascunde ceva de tine, în funcție de zodia lui!
Iulian Tudor
18 apr. 2017, 07:19
Cum ţine IUBITUL tău SECRETE faţă de tine, în funcţie de zodie

Berbec

Când un Berbec păstrează secrete față de tine, va deveni cu adevărat defensiv dacă pui prea multe întrebări, scrie tasta.ro. În mod normal, este foarte încrezător și încrederea lui îi permite să fie cinstit, dar când există ceva ce nu vrea să afli, încrederea lui se transformă în frustrare, furie și apărare. Dacă te întreabă de ce îi pui atât de multe întrebări, e pentru că nu vrea să-ți răspundă.

Citeşte şi Cele mai bune zodii cu care să faci sex

Taur

Iubitul Taur este stabil din punct de vedere emoțional și bine întemeiat, dar când ține ceva ascuns de tine, nesiguranța va pluti la suprafață. El va începe să creadă că tu ții secretele, pentru că el ascunde ceva. Începe să gândească: „Dacă eu o mint despre asta, ea cu ce mă minte pe mine?”.

Gemeni

În mod obișnuit, este super afectiv, dar atunci când te minte, vei observa o distanță extrem de vizibilă. Când trebuie să fii întotdeauna cea care inițiază romantismul, nu este pentru că nu te vrea, ci pentru că ascunde un secret care îl mănâncă.

Dacă Racul îți ascunde un secret, devine, în mod ciudat, plin de mânie tot timpul. În mod normal, el este foarte apropiat de tine și îți va spune întotdeauna ce nu este în regulă, dar atunci când minte, va începe să se închidă încet.

Leu

Poți să spui că iubitul Leu te minte atunci când vrea să aibă control asupra a tot ceea ce faci. El încearcă să te controleze pentru că agenda lui ascunsă îl face să creadă că și tu ai un secret.

Fecioară

Este extrem de talentat la a-și acoperi minciunile. Orice dovezi din jurul lui care te-ar putea ajuta să descoperi secretele vor fi ascunse de el înainte ca tu să le poți percepe. E dificil să-ți dai seama când iubitul Fecioară te minte, de aceea e bine să ai încredere în instinctul tău.

Balanță

Iubitul Balanță urăște confruntarea. Dacă crezi că minte, întreabă-l. Dacă reacția lui e foarte înfierbântată, cel mai probabil ascunde ceva. Dacă reacția lui este calmă, selectată și rezonabilă, cel mai probabil nu ascunde nimic de tine.

Scorpion

Atunci când ține secret de tine, va deveni o persoană complet diferită. Comportamentul său ciudat provine din incapacitatea sa de a trăi cu o minciună.

Citeşte şi Horoscop: 3 zodii care se îndrăgostesc greu. Iubesc o singură dată în viaţă

Săgetător

Iubitul Săgetător se bucură de libertatea sa, atât de mult încât uneori va lua încrederea ta în el pe gratis. Dacă ține secrete de tine, va fi neglijent în a le acoperi, pentru că nu crede că ai suspiciuni sau îndoieli. Nu este greu să prinzi iubitul Săgetător că te minte, trebuie doar să te uiți.

Capricorn

Capricornii nu-i iartă pe alții cu ușurință, iar încrederea este ceva ce prețuiesc foarte mult, așadar, atunci când iubitul Capricorn te minte, va fi ceva dificil pentru ei. Dacă observi că nu este la fel de fericit ca de obicei, este pentru că se simte groaznic cu privire la secretele pe care le ascunde de tine.

Vărsător

El va evita orice conversație emoțională atunci când te minte. El este un intelectual, iar emoțiile sunt irelevante, așa că el se va scuza doar că „nu vrea să vorbească despre asta”.

Pești

El este îngrozit că-l vei părăsi. În mod normal, este super romantic și te va răsfăța întotdeauna, dar când ascunde ceva, va merge și mai departe. Va fi atât de generos deoarece dacă vei afla vreodată despre secretele pe care ți le ascunde, va crede că generozitatea lui va fi un motiv pentru care vei alege să rămâi cu el.

DailyBusiness
Ce se va înâmpla cu furnizarea căldurii în București. „Funcţionăm cu CET-uri din anii ’64”
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Fabrica din România care oferă salarii compensatorii pentru angajații săi. Compania vrea ca 800 de oameni să-și dea demisia până la sfârşitul anului
Capital.ro
Banca îți blochează plățile. Decizie pentru cei cu banii pe card. Lege din luna noiembrie
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Ce trebuie să facă angajații pentru a li se mări salariul cu 12,5%
Adevarul
Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru rus al Apărării, a rămas fără birou
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Recalcularea pensiei la cerere. Documentele necesare
Ego.ro
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
ÎN SFÂRȘIT, Diandra a recunoscut ce a făcut cu Andrei în baie, la Insula iubirii! Au fost sau nu intimi? Bruneta nu a mai suportat vorbele din online și a povestit TOT ce a făcut la Insula iubirii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizia care împarte România în două. Este anunțul anului în politică: Se oprește aici!
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Tragedie în Spania: Explozia unei baterii de trotinetă electrică face patru victime
MediaFlux
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Care este țara europeană fruntașă la independență energetică?