Cum visează fiecare persoană, în funcție de zodie: Leii conduc lumea, Capricornul e captiv la locul de muncă, iar Balanțele sunt mai dramatice decât în viața de zi cu zi

Singurul loc în care orice lucru e posibil este în mintea noastră, iar noaptea, atunci când dormim, putem da frâu liber imaginației. Iată cum visează fiecare persoană, în funcție de zodie.
Alina Costache
22 aug. 2024, 23:13
Cum visează fiecare persoană, în funcție de zodie: Leii conduc lumea, Capricornul e captiv la locul de muncă, iar Balanțele sunt mai dramatice decât în viața de zi cu zi
Cum visează fiecare zodie

Ce visăm când dormim poate fi complet diferit de ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi. În funcței de zodie, visele diferă de la persoană la persoană. Fiecare semn zodiacal este predispus la anumite vise. Ele pot fi aspirații sau coșmaruri, ori lucrurile deja trăite și care nu ne dau pace.

Ce visează fiecare zodie

Berbec

Berbecul visează la violență, că este ucis sau atact. În stare de veghe, Berbecul visează să câștige prin argumente, să obțină un mare succes la locul de muncă și să fie recunoscut pentru munca sa.

Citește și: Horoscopul norocoşilor. Ziua săptămânii pentru fiecare zodie în care i se permite orice

Taur

Taurul visează la părți ale corpului, groază și renaștere. În vis, Taurul este ambițios, vrea să găsească averi și să trăiască o viață bună, indiferent de modul în care o face.

Gemeni

Gemenii visează la dureri corporare și la scuze pentru a rămâne pe loc. Gemenii visează să călătorească și să treacă peste toate lucrurile care îi țin pe loc.

Rac

Racul visează la iubirea perfectă și la înfrângere. În stare de veghe, Racul visează la adunări mari și să fie în centrul atenției, cu scopul de a-i înălța pe cei din jur.

Leu

Leul visează la dominarea lumii și la lumina reflectoarelor, în timp ce în viața reală visurile lor sunt mai mult pentru a cumpăra mai multe lucruri.

Fecioară

Fecioara visează că este dată afară de la locul de muncă. Fecioara visează la călătorii, croaziere și la orice lucru are continuitate, fără teama de a se termina.

Citește și: Se deschide portalul cosmic Regulus: 21-23 august 2024. Ce activează în noi Steaua regală sub puternica energie a zodiei Fecioară

Balanța

Balanța este un visător curprins de groază și fantezie. În viața reală, visele Balanței sunt mult mai puțin dramatice și preferă să vadă ce este nou pe rafturile magazinelor.

Scorpion

Scorpionul visează să scape de sub control, panică și haos. În viața reală, Scorpionul restaurează acele coșmaruri cu situații reale de manie controlată. Visează la control non-stop.

Săgetător

Săgetătorii visează că sunt întemnițați pentru că se tem că li se va lua libertatea. În viața reală, ei visează că își fac nervi când merg la magazin pentru suc.

Capricorn

Visul de noapte al Capricornului este despre munca de a doua zi. La serviciu, a doua zi, visul este despre… muncă. Practic, Capricornul visează la muncă, chiar și în timpul muncii.

Vărsător

Vărsătorul visează la sex. În stare de veghe, Vărsătorul visează să nu facă sex. În principal, nu cu partenerul, pe care de obicei îl urăsc suficient de mult încât să îi ofere vise despre sex… cu altcineva.

Pești

Peștii visează la familie. În stare de veghe, visul se referă la cât de bune sunt familiile altor oameni și ce pot face ei pentru a-și atinge acest obiectiv.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Banii cash sunt gata să dispară. Anunțul Băncii Naționale pentru cei cu numerar
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
Milioane de oameni vor avea CIPURI ÎN CREIER. Ce vor putea face cu ele
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu era să declanșeze un război. România a trăit periculos
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Noi ajutoare din partea statului, de la 1 septembrie! Cine sunt românii care primesc sume de ordinul miilor de lei
Capital.ro
Patrick Mouratoglou a spus adevărul despre Simona Halep: Răul este făcut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...