Cum vor intra nevaccinaţii la mall. Anunţ OFICIAL făcut de premierul Florin Cîţu

Florin Cîţu afirmă că nu este adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Premierul susţine că "am avut mall-urile deschise anul trecut, când nu aveam vaccin. Ar fi ridicol să le închidem acum, când avem vaccinul".
Alina Costache
30 aug. 2021, 10:14
Cum vor intra nevaccinaţii la mall. Anunţ OFICIAL făcut de premierul Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu este adeptul variantei ca vaccinaţii sau nevaccinaţii să meargă separat la mall, precizând că mall-urile au fost deschise anul trecut şi că ar fi ridicol să fie închise acum, când există vaccinul.

Florin Cîţu a fost întrebat , la Botoşani, dacă va fi necesar paşaportul COVID în malluril, în weekend.
“Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată”, a afirmat Florin Cîţu.

„S-a aplicat şi la alţii!”. Raed Arafat explică de ce ar putea fi interzis accesul persoanelor nevaccinate în mall

Florin Cîţu a vizitat, la sfârşitul săptămânii trecute un centru de vaccinare din Botoşani, afirmând că a dorit să verifice că această capacitate de vaccinare este intactă.  “Am venit să văd că există această capacitate de vaccinare, că este intactă, că nu s-a schimbat nimic şi suntem pregătiţi pentru a vaccina la capacitate maximă. (…) E foarte important să păstrăm capacitatea de vaccinare”, a explicat premierul.

Vicepremierul Dan Barna anunţă că în viitoarea şedinţă de Guvern va fi, cel mai probabil, adoptat actul normativ care va reglementa noi măsuri pentru încurajarea vaccinării

Pe de altă parte, Dan Barna a afirmat că creşterea numărului de îmbolnăviri confirmă faptul că necesitatea vaccinării este una reală, iar în acest context a arătat că rata scăzută de imunizare prin vaccin reprezintă „o preocupare” la nivelul Executivului. El a afirmat că alte măsuri restrictive – precum cea privind accesul în mall-uri, în unele perioade, doar pentru persoanele vaccinate – pot fi avute în vedere dacă rata de infectare depăşeşte 3 la mia de locuitori.

Dan Barna insistă cu restricţiile pentru nevaccinaţi: „Acces limitat la mall în weekend”. Liderul USR cere sprijinul Bisericii
Întrebat dacă la această incidenţă se susţine discuţia despre restricţionarea accesului în mall-uri a celor nevaccinaţi, Raed Arafat a declarat că spre deosebire de cinematografe, în mall-uri se poarta masca de protecţie.

”La acest moment, la această incidenţă să spui că fac restricţii mai mult decât purtarea măştii, iar la mall se poartă mască, dar la cinematograf acolo nu se poartă, mai cumperi popcorn şi suc şi nu se mai poartă mască. În rest, la acest moment nu e necesar să iei măsuri mai mult în zonele respective. Dacă cresc incidenţele, se pot discuta alte măsuri. dar la acest moment nu e nicio decizie în acest sens şi hotărârea de guvern care va prelungi starea de alertă nu va veni cu restricţii în plus, vor rămâne cele actuale”, a declarat Arafat.

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!