Cum votează vedetele din showbiz. Dan Negru, Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu și-au dezvăluit alegerile: „Politicienii sunt ca scutecele”

Cum votează vedetele din showbiz. Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne astăzi, la alegerile locale și europarlamentare 2024. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la ora 22:00, programul putând fi prelungit cu încă două ore, în cazul în care mai sunt oameni care așteaptă să voteze.
Alina Costache
09 iun. 2024, 08:12
Cum votează vedetele din showbiz. Dan Negru, Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu și-au dezvăluit alegerile:
Cum votează vedetele din showbiz

Cum votează vedetele din showbiz. Dan Negru, Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre persoanele publice care și-au dezvăluit, pentru Cancan.ro, alegerile. Unele au spus clar și la obiect că nu vor merge să voteze, din varii motive, iar altele o să fie prezente la urne, pentru a-și exprima opțiunile.

Citește și: Valeriu Gheorghiţă, reacţie incendiară la mesajul emoţionant postat de Monica Bîrlădeanu. Ce a postat iubitul vedetei

Cum votează vedetele din showbiz

Bianca Drăgușanu: ”Mă pregătesc de vot ducându-mă la biserică. Daaaar… Să văd, încă le mai dau timp politicienilor să mă convingă. Să văd care merită votul meu.

Oana Zăvoranu: ”Nu mă duc, nu cred că nu sunt blatuite. Când o să fie ceva pe bune, am să merg. Cine dă cel mai mult în ultima juma de oră ăla iese. Duminică facem grătar cu prietenii apropiați, altceva… ne sărbătorim pe noi, pe cei puțini, care ne sunt loiali și aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem așa ca noi și nu ca ei… Ăia de urmează să-i trag în țeapă. Aaaa… În plus, am ‘uitat’ să-ți zic că nu candidez pe nicăieri, deci nu am pe cine vota.

Adriana Bahmuțeanu: ”Mă duc la vot fiindcă e dreptul meu. Chiar dacă oamenii nu mai au încredere în politicieni, iar România s-a dezvoltat independent de politică în alte domenii. Avem artiști de succes, medici de succes, etc, dar nu avem politicieni de succes.

Asta ar trebui să se schimbe cumva, deși e foarte greu ca oamenii bine pregătiți să intre în politică, știu că vor fi jigniți, puși la zid, compromiși public.

Visez la ziua când vom avea profesioniști la butoane și nu impostori, marionete controlate de `despre state`. În plus, politicul ne menține sau nu, prin politici publice și sociale, locul ca nație în Europa. De asta mă duc la vot, ca să nu devenim o colonie zombificată.

Lora: ”Normal că mă duc la vot. Votul nu este doar un drept, ci și o responsabilitate civică, susține și întărește democrația. O lipsă la vot înseamnă o lipsă a conștiinței civice.

Cristina Cioran: “Merg la vot pentru că mă interesează ce se întâmplă în orașul meu în următorii patru ani și mi se pare o obligație atât cetățenească, cât și morală, să ne prezentam să ne votam primarul, președintele de consiliu, dar și europarlamentarii. Nu mă pregătesc în mod special, dar vreau să mă duc de dimineață. Abia aștept să mă amețesc în cele cinci sau șase buletine de vot!

Dan Negru: ”Eu susțin opțiunea de vot `Non of the above` (împotriva tuturor). Există în multe țări, dar la noi nici măcar la nivel de dezbatere nu vor să o introducă. Adică, pe buletinele de vot, după toți candidații, să existe și opțiune: nu-l susțin pe niciunul.

Adică și nehotărâții să meargă la votare, să arate că sunt implicați, dar că nu se regăsesc în niciun candidat. Și mai propun ceva, dacă nehotărâții sunt mulți, să se refacă alegerile, dar cu alți candidați.

Dacă politicenii sunt ca scutecele și trebuie schimbați din când în când tot din aceleași motive, atunci e de mers la vot. Dar, le-aș da tuturor un pumn în bot. Un vot, un pumn în bot”.

Șerban Huidu: “Numai când nu ai libertatea îți dai seama cât de importantă e. Din 1994 încoace am fost la tot ce însemna votare. Pentru că în ochii puștanului de 13 ani în 1989, am încă pancarta aia din Revoluție: COPIII NOȘTRI VOR FI LIBERI!”.

Codin Maticiuc: “Sigur că merg la vot. Toți cei cu drept de vot trebuie s-o facă. Ma duc dimineață, la prima oră. Adică pe la 13-14. Anul acesta votăm sau nu mai comentăm!”.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!