Cumnatul lui Florin Salam şochează din nou. Ce spune despre fratele manelistului, internat cu Covid-19: „O să simţiţi şi voi durerea”

Ion Stoian, fratele lui Florin Salam, se află internat în spitalul Matei Balş, din Capitală, fiind diagnosticat cu noul coronavirus. Florin Albu, cumnatul manelistului, vorbeşte despre drama prin care trece întreaga familie şi speră ca artistul să simtă durerea lui, când şi-a pierdut sora, pe Fănica.
Romania TV
04 sept. 2020, 06:45
Cumnatul lui Florin Salam şochează din nou. Ce spune despre fratele manelistului, internat cu Covid-19:

Bărbatul a făcut un live pe pagina sa de Facebook şi mărturiseşte că nu îi doreşte răul lui Ion Stoian sau Neluţu, aşa cum îi spun apropiaţii. Însă, nu poate încheia războiul cu Florin Salam, pe care îl acuză că i-a băgat sora în mormânt.

Dar acum o simtă durerea mama lui Florin Salam, Maria, Marina (sora lui Florin Salam) și Nuți (cealaltă soră a lui Salam)… Cum vă simțiți voi acum? Nuți, Marina, Florin Salam? Acum, durerea pe care o ai, că se întâmplă necazul care nu vreau să se întâmple cu fii-tu, o să vă dați seama prin ce durere, prin ce necaz și ce suferințe am trecut noi, familia lui Fănica! Eu nu mă bucur, că nu e un dușman, e fratele meu, e prietenul meu. Mă iubea și mă respecta!”, spune Albu, pe live.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

Fratele manelistului, „dispărut” în Spitalul Matei Balş, după ce a fost internat cu Covid-19

Familia lui Florin Salam este disperată. De câteva săptămâni, tot încearcă să afle care este starea reală a lui Ion Stoian, fratele manelistului, după ce a fost internat în Spitalul Matei Balş din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus.

Cumnata lui Florin Salam a făcut declaraţii şocante la România TV, exprimându-şi nemulţumirea vizavi de medicii spitalului, care refuză să îi ofere informaţii despre starea de sănătate a soţului ei.

Mâine dimineaţă, la poarta spitalului, va veni un doctor să vorbească cu mine. Am încercat să pun nişte întrebări medicilor de acolo, dar nu am fost lăsată. Domnul purtător de cuvânt, care este psiholog, nu ştie foarte multe detalii. Durerea noastră este foarte mare, noi nu putem lua legătura cu el, nu îl putem vedea. Are o mamă, care este bolnavă, nu este deloc bine. Avem şi o fată de şaisprezece ani, care întreabă continuu de tatăl ei„, ne-a declarat Aura Stoian, cumnata lui Florin Salam.

 Şi un doctor român, care profesează în America, fiind solicitat de familia Stoian în cazul fratelui manelistului, este revoltat de indiferenţa şi nepăsarea medicilor.

Familia m-a rugat să o ajut, să comunice cu medicii. Noi facem opinii secundare mereu, în America. Am sunat de mai multe ori la spital, acum trei zile am vorbit cu domnul doctor Vlădoiu, care mi-a dat nişte veşti bune, am înţeles că se simte mult mai bine decât li se spune familiei. M-a deranjat că cei de la Matei Balş m-au ignorat complet, mai ales că asta este specialitatea mea. Sunt medici în România care nu ştiu să trateze Covid-ul. Pacienţii nu sunt importanţi pentru mulţi medici din România„, ne-a spus doctorul Alexei.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Valul de căldură persistă în zona Capitalei, cu temperaturi de până la 42 de grade
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'