CUPA MONDIALA 2014. Motivul ŞOCANT pentru care Lionel Messi VOMITĂ PE TEREN

CUPA MONDIALA 2014. Lionel Messi ar putea deveni fotbalistul vedetă de la CUPA MONDIALA 2014. Fanii "pumelor" sunt însă îngrijoraţi de faptul că Messi vomită din ce în ce mai des pe teren şi speră ca lucrurile să fie în regulă la CUPA MONDIALA 2014.
Romania TV
11 iun. 2014, 15:04
CUPA MONDIALA 2014. Motivul ŞOCANT pentru care Lionel Messi VOMITĂ PE TEREN

CUPA MONDIALA 2014. Argentina face parte din grupa G la CUPA MONDIALA 2014, alaturi de Bosnia, Nigeria si Iran.  Argentinienii se tem ca problemele din ultima vreme sa nu-i afecteze prestatia lui Lionel Messi, care vrea sa aduca la Buenos Aires prima Cupa Mondiala din ultimii 28 de ani.

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, spune ca, fizic, Lionel Messi se simte excelent inainte de CUPA MONDIALA 2014 si ca problemele din aceasta primavara s-au datorat oboselii psihice.

„Eu consider ca aceste probleme au venit pe fondul stresului, al anxietatii. E o presiune foarte mare pe el, e greu sa ramai calm in aceste conditii”, a explicat Sabella.

Lionel Messi le-a dat motive de ingrijorare fanilor pentru prima data, in aceast primavara, in deplasarea de la Bucuresti, cand a vomitat pe teren in timpul meciului cu Romania.

„N-am nicio problema, mi s-a mai intamplat acest lucru de cateva ori. Mi se mai intampla si in timpul antrenamentelor”, a declarat Lionel Messi, care a vomitat la multe meciuri ale Barcelonei, dar şi la ultimul amical al Argentinei, 2-0 cu Slovenia înainte de CUPA MONDIALA 2014.

CUPA MONDIALA 2014. cele mai tari pariuri de la CUPA MONDIALA 2014

CUPA MONDIALA 2014. Brazilia este dată ca favorită la câştigarea titlului la CUPA MONDIALA 2014. O cercetare a Deutsche Bank publicată de The Guardian are propuneri ceva mai îndrăzneţe cu potenţial de câştiguri mari:

Franţa. Pe baza unor variabile, bancherii germani dau şanse de 7% la câştigarea Cupei Mondiale de către „Les Bleues”. La casele de pariuri, naţionala franceză are cota 25 la 1, adică pentru fiecare zece euro pariaţi sunt câştigaţi 250. O problemă ar fi că Franţa ar întâlni Germania sau Portugalia în sferturile de finală.

Un pariu cu bătaie dar cu potenţial mare ar fi Elveţia. Cota este de 100 la 1. E o echipă decentă şi are un traseu facil care o poate duce fără mari eforturi în semifinale, acolo unde poate face o surpriză, arată analiştii.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo poate fi şi ea profitabilă.

Calculele matematice nu sunt infailibile. Dacă ar fi aşa, atunci câştigătoare ar fi echipa a cărei jucători sunt cei mai valoroşi şi Spania ar fi campioana mondială, cu o valoare de piaţă combinată a jucătorilor de 675 de milioane de euro. Pe locul doi ar fi Germania, cu 610 milioane. Abia pe trei ar fi favorita de la pariuri, Brazilia, cu jucătorii săi evaluaţi la circa jumătate de miliard de euro, potrivit datelor compliate de TIME.

CUPA MONDIALA 2014. Profit URIAŞ pentru FIFA

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a anunţat miercuri, în cadrul Congresului său de la Sao Paulo, că a înregistrat venituri de 1,386 miliarde dolari (1,021 miliarde euro) în 2013, ceea ce i-a permis să obţină un beneficiu net de 72 milioane dolari.

Încasările instanţei conducătoare a fotbalului mondial nu a fost niciodată atât de ridicate, trecând de la 1,166 miliarde dolari în 2012 la 1,386 miliarde anul trecut, mai bine decât în 2010, anul Cupei Mondiale din Africa de Sud, când veniturile FIFA au atins nivelul de 1,291 miliarde dolari.

În acelaşi timp, au crescut şi cheltuielile, cifrate anul trecut la 1,314 miliarde dolari, astfel că beneficiul de 72 milioane este inferior celor 89 milioane înregistrate în 2012. Conform FIFA, trei sferturi din sumele cheltuite au mers către investiţiile în dezvoltarea fotbalului.

Forul fotbalistic mondial a evidenţiat, în mod special, creşterea rezervelor sale, care se cifrează în prezent la 1,43 miliarde dolari în numerar, ceea ce îi permite să facă faţă cheltuielilor neprevăzute.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'