Cuplu-bombă la Digi 24! Claudiu Pândaru se iubeşte în secret cu prezentatoarea Ioana Ciurlea! A dus-o noaptea la Oppenheimer la mall, dar a iubit-o “deontologic”

Dragostea pluteşte în aer la Digi 24. Într-o manieră discretă, totuşi nu imposibil de dibuit! Nu trebuie decât să fii la locul potrivit şi la momentul potrivit.
Irina Dumitrescu
30 iul. 2023, 00:21
Cuplu-bombă la Digi 24! Claudiu Pândaru se iubeşte în secret cu prezentatoarea Ioana Ciurlea! A dus-o noaptea la Oppenheimer la mall, dar a iubit-o “deontologic”

Aşa se face că jurnaliştii Digi 24 Claudiu Pândaru (42 de ani) şi Ioana Ciurlea (36 de ani) au fost surprinşi la mall. „Înarmaţi”, după bunul obicei, cu popcorn şi suc, cei doi au mers să vadă celebrul „Oppenheimer”. Filmul spune povestea fizicianului Julius Robert Oppenheimer, autorul bombei atomice.

Dar revenind la bomba din showbizul autohton, mai exact la cuplul-bombă Pândaru-Ciurlea, trebuie să menţionăm că au fost foarte discreţi până s-au stins luminile în sală. S-au iubit „deontologic”, fără tandreţuri în văzul lumii. Pe parcursul filmului, însă, la adăpostul luminilor stinse, cei doi şi-au împărţit gesturi tandre ca doi porumbei.

După cum decurg lucrurile, cei doi nu par foarte pregătiţi să-şi asume public relaţia, deşi, cel mai probabil, ambii sunt liberi ca pasărea cerului. Dacă despre Ioana Ciurlea nu există niciun dubiu în acest sens, despre Claudiu Pândaru se ştie că, până de curând, a fost căsătorit. Potrivit pozelor de pe Instagram, acesta a purtat verighetă până anul trecut.

Într-o postare făcută în ianuarie 2022, Claudiu Pândaru îşi anunţa urmăritorii că este în izolare după ce fiul lui cel mic a fost depistat pozitiv cu COVID.

Sunt în izolare pentru câteva zile alături de familie, cățel și pisică după ce băiatul meu cel mic a fost depistat pozitiv la testul PCR„, a scris jurnalistul pe Instagram.

Textul însoţeşte o poză în care Claudiu Pândaru ţine o pisică în braţe, iar verigheta de pe inelar este mai mult decât evidentă.

Pandaru

Între timp, însă, undeva pe parcursul anului 2022 verigheta a dispărut. Ultima poză în care Claudiu Pândaru poartă verigheta pe inelar datează din august 2022.

Din păcate, nu au apărut prea multe indicii ale disponibilităţii de a-şi reface viaţa. Cu toate astea, este lesne de observat pentru oricine analizează conturile de Instagram ale celor doi că, la începutul lunii martie 2023, ambii au fost la festivalul Massif care a avut loc la Braşov.

Desigur, nu şi-au făcut poze împreună, ci separat.

Cuplu-bombă la Digi 24

Dacă se simte cu adevărat, cred că e foarte important și plăcut ca iubirea să fie verbalizată și arătată măcar 23 de ore din 24„, spunea Ioana Ciurlea într-un interviu din 2020 pentru Pagina de psihologie.

Şi dacă cu siguranţă iubirea lor este deja verbalizată şi arătată, probabil că va mai dura ceva timp până când va fi şi asumată public.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!