Cupluri de zodii predestinate divorţului. Poate nu te afli printre ele

Uneori, divorţul este inevitabil într-o căsnicie. Din punct de vedere zodiacal, există anumite semne care funcţionează perfect împreună şi au o chimie aparte, dar există şi altele care ajung de la iubire la ură într-un timp foarte scurt. Află care sunt zodiile predestinate să divorţeze!
Iulian Tudor
27 dec. 2017, 12:57
Cupluri de zodii predestinate divorţului. Poate nu te afli printre ele

Fecioară şi Săgetător

Lucrurile nu sunt aşa simple cum par, scrie click.ro Nativii Fecioară nu sunt atât de deschişi din punct de vedere sentimental şi au probleme la capitolul încredere. Pe de altă parte, nativii Săgetător nu prea par să îşi dorească o relaţie serioasă, de viitor, ci mai degrabă o aventură. În timp ce Fecioara şi-ar dori mai multă stabilitate, Săgetătorul va căuta să fugă de responsabilităţi, iar căsnicia lor ar fi un total dezastru. Opiniile lor despre viaţă sunt aproape total opuse, căci ambii au nevoie de lucruri diferite. Cel mai bine ar fi să îşi găsească fiecare alt partener, însă fără a se trăda reciproc.

Citeşte şi Zodii care îşi spun adio în 2018

Gemeni şi Capricorn

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire încă de la prima vedere. Nativii Gemeni iubesc să îşi trăiască viaţa şi să petreacă, în timp ce nativii Capricorn sunt extrem de serioşi şi caută să îşi facă mereu planuri, fiind mai muncitori, mai analitici. Nu este o combinaţie reuşită din punct de vedere sentimental, căci ambii parteneri vor avea de suferit. Geamănul se plictiseşte rapid de ceea ce îi oferă Capricornul, iar acesta din urmă devine frustrat. Nu se vor schimba niciodată, motiv pentru care vor ajunge să divorţeze şi să o ia de la capăt pe drumuri separate.

Rac şi Vărsător

În timp ce nativii Rac au nevoie de spaţiul lor intim pentru a putea fi ei înşişi, nativii Vărsător au nevoie de cât mai multă libertate pentru a putea fi fericiţi. Aceştia din urmă sunt mai reci din fire, motiv pentru care nu îşi arată sentimentele aproape niciodată. Racii vor încerca să pună presiune asupra lor şi să le ceară explicaţii cu privire la implicarea lor, lucruri care îi vor nelinişti nespus pe Vărsători. Relaţia nu este una de durată, iar divorţul dintre cele două semne zodiacale este mai mult decât sigur. Decizia de a se despărţi va aparţine întotdeauna nativului Vărsător, căci nativul Rac este mult prea sensibil şi nu are curaj.

Leu şi Peşti

Viitorul nu sună prea bine pentru cele două semne zodiacale. În ciuda carismei sale, nativul Leu are o mândrie de care nu poate să scape, în timp ce nativul Peşti este mult prea visător şi emotional. Nativul Leu îl poate răni foarte uşor pe partenerul său, mai ales dacă îi adresează câteva vorbe aruncate la nervi. De asemenea, Peştii se închid în lumea lor şi refuză să comunice, dacă observă că omul de lângă ei nu îi merită. Cei doi ajung să divorţeze după îndelungi încercări, însă îşi iau inima în dinţi şi iau această decizie împreună.

Fecioară şi Balanţă
Nici să nu vă gândiţi la această combinaţie! Nativul Fecioară îl va critica în mod constant pe nativul Balanţă, iar acesta din urmă se va simţi profund rănit. După un timp, nativul Balanţă ar putea chiar să recurgă la înşelat, doar pentru că nu mai poate suporta energia negativă din căminul conjugal. Fecioara va încerca întotdeauna să aibă dreptate şi îi va demonstra că doar el este de vină pentru deteriorarea relaţiei lor. O căsnicie nu le va aduce nimic bun, motiv pentru care îşi vor suna avocatul şi vor începe demersurile unui divorţ şi partaj aşa cum prevede legea.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...