CUTREMUR cu magnitudinea 3.8 în Vrancea. UPDATE: un nou cutremur miercuri dimineaţă în România

Cutremur cu magnitudine aproape 4 în România marţi seară. Cel mai puternic seism de anul acesta din România a avut loc pe 3 septembrie în judeţul Buzău și a avut o magnitudinte de 4,5. Un alt cutremur puternic, de magnitudine 4,1, a avut loc pe 8 septembrie, tot în Buzău.
Filip Stan
30 oct. 2019, 05:55
CUTREMUR cu magnitudinea 3.8 în Vrancea. UPDATE: un nou cutremur miercuri dimineaţă în România

UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs miercuri în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Este al patrulea seism înregistrat în ultimele 24 de ore în zona seismică Vrancea.

Seismul s-a produs la ora 6.17, la adâncimea de 138 kilometri, având magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea la 78 de kilometri est de Brașov, 89 de kilometri sud de Bacău, 103 kilometri nord-est de Ploiești, 120 kilometri vest de Galați, 124 kilometri nord-vest de Brăila, 156 kilometri nord de București, 170 kilometri nord-est de Pitești, 171 kilometri sud-vest de Iași, 189 kilometri est de Sibiu și 220 kilometri sud-vest de Chișinău.

Este al patrulea seism înregistrat în ultimele 24 de ore în zona seismică Vrancea. Celelalte trei cutremure au avut magnitudini de 3,1 2,5 și 3,8 și grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.


CUTREMUR în Romania. În ziua de 29 Octombrie 2019 la ora 23:23:03 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.8, la adâncimea de 127km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74km E de Brasov, 84km NE de Ploiesti, 110km S de Bacau, 118km V de Braila, 118km V de Galati, 135km N de Bucuresti, 157km NE de Pitesti, 188km E de Sibiu, 190km SV de Iasi, 200km N de Ruse.

Potrivit Institutului de Fizica Pământului, la ora 18:28 (ora locală a României) s-a produs în județul Botoșani un cutremur cu magnitudinea de 2.1, la adâncimea de 2 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 81 km NV de Iasi, 100 km SE de Chernivtsi, 108 km N de Bacau, 175 km V de Chisinau, 212km S de Khmelnytskyi, 212km SE de Ivano-Frankivsk, 224km N de Brasov, 232km SV de Vinnytsia, 237km V de Tiraspol, 238km S de Ternopil.

Cele mai puternice cutremure produse în România în ultimii 29 ani au fost înregistrate pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter.

Cele mai puternice cutremure din ultimii trei ani s-au produs în judeţul Buzău: primul, cu magnitudinea de 5,8 pe Richter, s-a produs la 28 octombrie 2018, fiind resimţit şi la Bucureşti, iar al doilea, cu o magnitudine de 5 pe Richter, s-a produs la 8 februarie 2017.

În acest an, în România, cel mai puternic cutremur s-a produs pe 9 ianuarie 2019, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 4,4 grade pe scara Richter.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
NU ai voie să te urci așa la volan. Legea rutieră a intrat în vigoare din martie 2022
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Obiectele care îți influențează viața. Ce ar trebui să poarte fiecare zodie
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?