CUTREMURĂTOR Tatăl fetiţei plimbate prin spital: „Guriţa i s-a încleştat şi a început să tremure”

O fetiţă de 4 ani a murit după ce a fost plimbată pe la trei spitale din Bucureşti. Medicii de la IML au spus că fetița ar fi avut o insuficiență cardiorespiratorie, însă tatăl micuței este convins că îngerașul lui a murit cu zile. Conducerea Spitalului "Alfred Rusescu" a început o anchetă în acest caz, fiind aşteptat şi raportul medicilor legişti.
Romania TV
21 mai 2012, 13:15
CUTREMURĂTOR Tatăl fetiţei plimbate prin spital:

Marian Șerban, tatăl fetiței de patru ani care și-a găsit sfârșitul la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” din Capitală, a declarat pentru evz.ro că micuța lui a murit cu zile.

„Duminică dimineața a venit infirmiera și i-a administrat copilului nostru o injecție prin branula prinsă în mâna stângă cu o seară înainte. La niciun minut, gurița ei s-a încleștat și a început să tremure din tot corpul. Depășită de situație, asistenta a rugat-o pe mama fetiței să o ajute să o ducă la Reanimare, patru etaje mai sus. Ca o ironie a sorții, în acel moment liftul spitalului nu funcționa. Soția mea, Mădălina, într-un gest disperat a înșfăcat-o pe Nico și a luat-o la fugă pe scări. În graba ei s-a împiedicat și julit la piciorul dept. La mai puțin de o oră după ce corpul plăpând al micuței a fost intubat la Reanimare, aceasta și-a dat duhul, lăsând în urma ei o mare de lacrimi pentru totdeauna…”, a povestit Marian Șerban, tatăl fetiței. 

O fetiţă în vârstă de numai 4 ani a murit la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” din Capitală, după ce a fost pasată de la o unitate sanitară la alta, într-un interval de numai şase zile.

Medicii de la IML au spus că fetița ar fi avut o insuficiență cardiorespiratorie, însă decesul s-a produs din cauze rămase deocamdată necunoscute. Acest raport preliminar al legiștilor l-a făcut pe tatăl Nicoletei să-și întărească convingerea că „îngeraşul meu a murit cu zile”.

Ioana împlinise vârsta de patru ani în ianuarie, iar părinţii spun că nu avea boli cronice şi nici alergii la medicamente. În urma cu câteva zile răcise, iar părinţii au mers cu ea la medic, însă fetiţa a fost trimisă de la o unitate sanitară la alta, din lipsă de paturi libere sau de medici specialişti ORL.

Conducerea Spitalului „Alfred Rusescu” a început o anchetă în acest caz, fiind aşteptat şi raportul medicilor legişti.

„Toate investigaţiile făcute copilului vor fi analizate. Totodată, aşteptăm rezultatul medico-legal”, a declarat, luni, doctorul Mihai Craiu, de la Spitalul „Alfred Rusescu”.

În urma necropsiei făcute, luni, la Institutul Naţional de Medicină Legală nu a putut fi stabilită cauza decesului, fiind aşteptate rezultatele investigaţiilor de laborator.

„Există anumite probleme care, coroborate, nu pot indica o anumită cauză a decesului. Aşteptăm rezultatele testelor de laborat, după care vom putea stabili cauza decesului”, au declarat legiştii, potrivit Mediafax.

În acest caz a fost începută o anchetă şi de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, aceştia aşteptând rezultatele necropsiei şi testelor de laborator.

În urma anchetei se va stabili dacă fetiţei i s-au făcut toate testele necesare şi dacă întârzierea internării a agravat boala.

Conform documentelor puse la dispoziţie de părinţi, fetiţa a fost dusă de patru ori la consult, fără a i se pune un diagnostic de genul viroză, faringită, otită, amigdalită.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!