Cutremurător! Un ucrainean a aflat de pe Twitter despre moartea soției și a celor doi copii: ”Toată familia mea a murit în ceea ce rușii numesc operaţiune specială, iar noi numim război. Nu mai am nimic de pierdut”

Serhiy Perebyinis, ucraineanul care a aflat despre moartea soției și a copiilor de pe reţelele de socializare, a povestit, în cadrul unui interviu tulburător pentru CNN, experienţa cumplită şi traumatizantă prin care a trecut.
Oana Anghel
18 mart. 2022, 09:06
Cutremurător! Un ucrainean a aflat de pe Twitter despre moartea soției și a celor doi copii: ”Toată familia mea a murit în ceea ce rușii numesc operaţiune specială, iar noi numim război. Nu mai am nimic de pierdut”

Un ucrainean a aflat de pe Twitter despre moartea soției și a celor doi copii. Imagini cutremurătoare surprinse de jurnaliştii New York Times pe o stradă din Irpin şi distribuite, ulterior, pe reţelele de socializare, înfăţişează, printre multe alte atrocităţi, trei cadavre care s-au dovedit a aparţine unei mame şi celor doi copii ai săi. Tatiana, Mykyta, fiul său în vârstă de 18 ani, și Alisa, fiica sa de 9 ani, şi-au găsit sfârşitul în bombardamentele care au pus la pământ acest oraş.

Serhiy Perebyinis a povestit, pentru CNN, că a discutat cu soția cu o seară înainte să se întâmple nenorocirea. A început să se îngrijoreze a doua zi dimineaţă, când a văzut că geolocalizarea telefonului soției sale s-a mutat de la Irpin la un spital din Kiev. La scurt timp, a văzut pe Twitter că o familie a murit în urma unui bombardament.

A aflat de pe Twitter despre moartea soției și a celor doi copii

Am văzut o fotografie pe Twitter și mi-am recunoscut copiii. Le-am recunoscut lucrurile și hainele”, a spus Serhiy Perebyinis, conform unei transmisiuni live.

Ucraineanul a apelat la mai mulți prieteni care l-ar fi putut ajuta cu informaţii despre soţia şi copiii lui. Aşa a aflat că toţi trei au fost victimele unui atac cu bombă şi că niciunul nu mai este în viaţă.

Serghei și Tatiana erau împreună de 23 de ani, încă din vremea liceului. Soția sa era director financiar la o companie americană de software cu birouri în Londra și Silicon Valley. Cea mai are pasiune a sa era plantatul florilor. Fiul său, Mykyta, avea 18 ani și era în al doilea an de facultate. Studia programare IT. Fiica lui avea 9 ani și îi plăcea să danseze, să picteze și studia engleza.

Citeste si Celebrul balerin Artem Datsishin a murit în urma rănilor căpătate în bombardamentele Rusiei. Artistul avea 43 de ani

Întrebat cum ar vrea ca lumea să-și amintească de copiii săi, ucraineanul a spus: ”Erau copiii normali, veseli”.

Bărbatul a mai povestit la CNN că și-a înmormântat familia: ”Am reușit să-i îngrop pe toți”.

Într-un alt interviu, de data asta pentru The New York Times, bărbatul a transmis că „Întreaga lume ar trebui să știe ce se întâmplă aici”.

Pentru a se întoarce la Kiev – fusese plecat să aibă grijă de mama lui -, bărbatul a fost forţat să intre în Rusia, apoi să zboare în oraşul Kaliningrad pentru a trece în Polonia. Le-a spus trupelor ruse de la graniţa cu Polonia:

Toată familia mea a murit în ceea ce voi numiţi o operaţiune specială şi noi numim război. Poţi să faci ce vrei cu mine. Nu mai am nimic de pierdut”.

Citeste si Vladimir Putin a devenit din ce în ce mai paranoic. Se teme să nu fie otrăvit, a înlocuit întreg personalul de la Kremlin şi are oameni care gustă mâncarea înaintea sa

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!