„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, eşti sărac!”. Cristina Şişcanu a inflamat internetul VIDEO

Cristina Șișcanu nu-și ignoră haterii, așa cum o fac alte vedete, iar recent s-a trezit cu alte comentarii la unul din filmulețele postate pe Facebook.
Alina Costache
04 oct. 2024, 22:55
Cristina Șișcanu este supărată foc

Cristina Şişcanu o ţine din scandal în scandal. După ce s-a certat cu toată poliţia după o amendă banală de parcare, acum a luat-o pe urmele altei vedete, Bianca Pop, şi a inflamat internetul.

Cristina Şişcanu a creat controverse după ce a postat un videoclip pe contul personal de Facebook, în care a zis că oamenii care câștigă sub 5.000 de euro pot fi considerați săraci. „Dacă ai un venit pe lună sub 5000 de euro, ești sărac!”.

Prezentatoarea de la Metropola TV l-a descoperit pe Petre Fluerașu (care se recomandă antreprenor și business coach) pe TikTok, un internaut care a explicat, pe înțelesul tuturor, de la ce sumă în jos poți fi considerat sărac în România.

Cristina Şişcanu a explicat, în videoclipul ei, că este de acord cu ce a expus acel om, venind, la rândul ei, cu câteva argumente.

„El spune că dacă câștigi sub 5.000 de euro, ești sărac, nu faci parte din clasa de mijloc. Vorbim de un venit de 5.000 de euro pe familie. A zis omul că e convins că o să fie înjurat pentru asta, că își asumă, și asta mai ales de cei săraci, care nu au un mindset că trebuie să meargă mai departe. Omul nu a spus-o din aroganță. Eu îl înțeleg și înțeleg logica. Îi dau dreptate.

A mai spus așa: dacă ești single, trebuie să câștigi cel puțin 3.000 de euro. Oameni buni, așa este. Știți ideea aia că dacă te mulțumești cu puțin, puțin ai? Vorbim de partea asta cu banii. Vedeți că toate s-au scumpit. Deja cu 1.000 de euro nici nu mai ai ce să faci. Depinde ce vrei și cum vrei, dacă vrei să evoluezi”, a semnalat Cristina Şişcanu pe Facebook, potrivit fanatik.ro.

Tot ea a mai spus că, în mod ironic, oamenii care se străduiesc să câștige mai mult și muncesc pe rupte pentru a se autodepăși zi de zi sunt cei mai huliți, în cele din urmă.

Jurnalista a mai spus că e foarte important la ce anume te raportezi în viață. A mai zis că poate și ea se consideră săracă din punct de vedere financiar. „Nu e vorba să te raportezi la nu știu ce yacht-uri… Mi se pare că ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine, adică nici grija financiară legată de ce ți se întâmplă la anul. Atât de stabil să fii financiar încât să nu îți fie frică dacă pică o activitate sau un business! Știți ce spun?”, a completat Cristina Şişcanu.

Contactată de FANATIK, Cristina ŞiŞcanu a declarat că nu mai e deloc surprinsă de mesajele pline de ură pe care le primește. Totuși, spre deosebire de alte figuri publice, ea alege să îi combată pe oamenii care îi scriu în mediul virtual.

Vocea României 2024. Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi: „Când aud vocea ei, tresar”. Theo Rose şi-a pus mâinile-n cap

„Comentarii de hate are toată lumea. Eu doar, pur și simplu, le dau importanță. Asta e diferența între mine și alte persoane publice. Majoritatea persoanelor publice le ignoră astfel de mesaje. Eu sunt într-o legătură permanentă cu comunitatea mea.

Sunt extrem de activă. Din când în când răspund unor astfel de comentarii de genul ăsta. Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi. Asta sunt. Mereu am fost foarte transparentă. Mereu am fost stăpână pe ceea ce fac, pe ceea ce spun”, a declarat Cristina Șișcanu.

Prezentatoarea de la Metropola TV a fost rugată să ofere un punct de vedere și cu privire la zvonul că șefii de la stația unde lucrează ar fi renunțat la colaborarea cu ea. Informația a apărut în câteva publicații de la noi, pe la mijlocul lunii septembrie, și s-a dovedit, în cele din urmă, a fi o minciună.

Șișcanu ne-a spus că este în continuare arondată postului Metropola TV și că din moment ce nu există vreun comunicat oficial din partea televiziunii ori din partea ei nu înțelege cum apar astfel de speculații.

Bianca Pop: „Fara 1.000 de euro cash nu ies din casa, ma simt ca o boschetara!”

Bianca Pop de la Insula Iubirii a spus în urmă cu câţiva ani: „Fara 1.000 de euro cash nu ies din casa”. Intr-un tur al casei ispita a tinut sa le arate telespectatorilor ca are in casa si carti „de psihologie” si ca ii place sa citeasca asa ceva. Bineinteles ca Bianca este o fata de oras care nu tolereaza sa fie deranjata si criticata de nimeni, asa ca la finalul materialului video si-a sunat si amenintat o matusa care ar fi dat declaratii neprietenoase despre ea in presa.

N-am terminat o facultate, am luat si eu BAC-ul asa frumos ca toata lumea dar nu-mi place mie scoala. Mie imi plac alte chestii in afara de scoala, imi place nebunia, viata. Cartea nu e pentru mine. Tot ce mi-am facut eu mi-am facut singura, iubitul meu este acolo in spate unde trebuie sa fie. Eu deja sunt un brand puternic. Mi-am facut operatii estetice, hainute, imaginea mea, totul singura, nu mi-a dat nimeni, nimic.” a povestit atunci Bianca la Antena 1.

Prima poză cu Ispita de la „Insula Iubirii” după ce a născut. Bianca Pop a născut cu două săptămâni înainte de termen

Despre viata alaturi de iubitul ei sef de clan interlop in Bucuresti, Bianca a spus ca ii face placere sa iasa cu el in oras impreuna cu anturajul lui:

„Cand ies cu iubitul meu in club, noi luam o masa mare, sampanie, ne facem talente. Mereu cand iesim in oras cam 20 de oameni vin mereu cu noi, avem o garda personala de baieti care ne pazesc. O femeie smechera se descurca, cu talent asa. Am plecat de acasa la 19 ani, am cunoscut persoane pe care nu trebuia sa le cunosc, am urcat frumos pe o scarita si mi-am facut talentul.”

Despre cariera bani si planuri de viitor ispita de la Insula Iubirii a fost la fel de sincera: „Vreau sa raman in televiziune, iubesc televiziunea. Vreau dupa sa-mi deschid niste afaceri. La o femeie daca vrei sa vezi calitatea ei trebuie sa te uiti la incaltamine, daca pantofii sunt murdari este o femeie jegoasa.

Trebuie sa va uitati si la manichiura, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casa daca nu am in poseta minim cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Ma simt ca o boschetara. Cum sa ies in oras fara 1.000 de euro. Mie imi intra banii saptamanal dar nu ma laud.

Intrebata mai exact cum face banii Bianca a raspuns ca din imaginea ea: „Daca am o prezentare pe podium sau trebuie sa merg la o nunta ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai putin de atat nu ma deranjez. Daca e nevoie sa fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac si pentru oameni modesti si le iau 300 de euro ca sa le arat ce inseamna numele meu iar ulterior trebuie sa-mi dea minim 500 de euro pe luna.

La o nunta daca ma vrei o ora imi dai 1.000 de euro, dar daca vrei toata noaptea cer bani multi ca lautarii, ca Florin Salam. Prezenta mea se plateste bine.”

Câți bani câștigă Andreea Bostănică pe TikTok: „Am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”. Cu ce se ocupă de la 12 ani

Andreea Bostănică, una dintre cele mai populare tinere de pe TikTok, continuă să atragă atenția pe rețelele de socializare cu cadouri de zeci de mii de euro și buchete impresionante de flori. Deși există multe speculații cu privire la persoana care îi face astfel de cadouri exorbitante, Andreea păstrează misterul și nu dezvăluie identitatea generosului admirator.

Ea a subliniat că și-a dedicat întreaga copilărie carierei sale, iar acum este normal să se bucure de succesul și reușitele sale financiare.

Videoclipurile Andreei pe TikTok au generat controverse, împărțind publicul în două tabere: cei care apreciază stilul ei de viață și cei care consideră că este „sponsorizată” de cineva. Andreea Bostănică însă respinge aceste acuzații, afirmând că tot ce are este datorită muncii sale și succesului pe care l-a construit în timp.

Oana Ciocan intervine în scandalul dintre Zanni și Jador. S-a împăcat cu manelistul: „Ori este manipulată, șantajată, ori mațul e gol”

„Fetițele care se uită la mine, din contră, se motivează, cum eu mă uit la alte fete, băieți, care muncesc. Eu de exemplu cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram, am campanii. Din acești bani pentru care eu îi lucrez de la 12 ani, prietenii mei când aveau 12 ani de exemplu se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, editam singură, lansam piese.

Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit, vedeți câte puncte am, momentan am două milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta. În continuare nu îmi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși, nu îmi retrag absolut niciun cuvânt”, a spus Andreea Bostănică, pe TikTok.

 

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Satul din România unde s-au descoperit adevărată minuni ale naturii. Comoara din subteran e uriașă și valorează 5 miliarde de dolari
Capital.ro
S-a dat ordin UE. Schimbare la buletinul de identitate. România, obligată să aplice noua lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum și-a găsit mașina un clujean, după ce a fost ridicată abuziv de pe o parcare cu abonament. Bărbatul a câștigat definitiv procesul cu Primăria
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Filmele lunii octombrie pe Netflix. Trei dintre ele, așteptate de milioane de fani
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore
Cancan.ro
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă asigur că Poliția știa'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se predau toți banii. Nu ai dreptul să cheltui nici măcar un leu. Mergi la închisoare
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor
substantial.ro
Liceele la care au predat familia Iohannis, decorate cu cel mai înalt grad din Ordinul Meritul pentru Învățământ
MediaFlux
Se dau AJUTOARE de 500 de lei! Cine primește BANII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare un aliment de bază pentru români: se mai cultivă doar 15% față de acum 10 ani