Dacă podul casei poate fi mansardat, te-ai ales cu proiect de renovare!

Mansarda poate fi camera copilului sau copiilor, caz în care izolația termică trebuie să fie extrem de bună. Aceasta poate fi loc de relaxare pentru tine, loc de socializare, cameră de jocuri etc.
Filip Stan
14 feb. 2022, 14:45
Dacă podul casei poate fi mansardat, te-ai ales cu proiect de renovare!
Mansardele sunt încăperi deosebite dacă sunt amenajate pe placul familiei tale și dacă beneficiază de o bună izolație de mansardă, ca să reprezinte cămăruțele preferate ale tuturor. De aceea, dacă podul casei tale poate din punct de vedere tehnic să fie mansardat, atunci treci la treabă!

Mansardarea – De unde începi. Cum avansezi

Trebuie ca structura de rezistență a casei să îți permită acest lucru. În plus, podul trebuie să fie suficient de înalt. Dacă sunt îndeplinite aceste condiții, atunci ai cale liberă! Dar de unde începi?

Începi prin construirea camerei: fereastră, pereți, podea etc. Isoterm te va ajuta cu izolația, fiindcă de unul singur este greu sau chiar imposibil să o aplici pe acești pereți atât de înclinați. Mai mult, firma îți aplică o izolație mansardă din spumă poliuretanică, varianta sa permeabilă, care să păstreze căldura pe timpul iernii și răcoarea pe timpul verii.

Fiindcă tocmai lipsa confortului termic din pod este ceea ce îi dă pe oameni înapoi din a-și face mansardă, deși au loc și găsesc și banii necesari pentru lucrare.

Mansarda poate fi camera copilului sau copiilor, caz în care izolația termică trebuie să fie extrem de bună. Aceasta poate fi loc de relaxare pentru tine, loc de socializare, cameră de jocuri etc. – poate fi acel loc deosebit din casă, cochet, plăcut, de weekend sau de vară ori de unde se poate admira ninsoarea în toată splendoarea.

Sunt unele persoane care consideră că numai bogătașii își fac mansardă sau că numai cei din înalta societate se simt bine acolo, că este o fiță, ceva parcă din filme. Alte persoane consideră că numai studenții stau la mansardă, că acolo nu este un loc pentru oamenii în toată firea, responsabili și muncitori.

Ei, bine, ambele părți se înșeală. Mansarda este pentru toată lumea dacă este primitoare și amenajată conform preferințelor. Firma de izolații Isoterm știe bine acest lucru, întrucât a izolat până acum mult mansarde – și a cunoscut reacțiile încântate ale proprietarilor.

Firește, a întâlnit și cazuri în care a trebuit să înlocuiască o izolație aplicată prost, care în scurt timp fie s-a desprins, fie a făcut mucegai – complicând lucrurile în loc să le rezolve. Această firmă specializată aplică la temperatura potrivită, sub un unghi potrivit și cu viteza optimă întreaga izolație mansardă, acoperind fiecare centimetru pătrat cu aceeași grosime și făcând protecția termică uniformă. Iată calea către confortul termic care durează zeci de ani!

Plan de casă – Proiectează o casă cu mansardă

 Dacă plănuiești să îți construiești o casă, sfatul este să ceri proiectantului încă de la început să o prevadă cu mansardă. Dacă vei lua această decizie, îți vei mulțumi peste ani, atunci când cel puțin o persoană din sânul familiei se va bucura de caracterul special, intim, cochet al mansardei.

Dar nu te opri aici. Amintește-ți ca, atunci când casa e la roșu și se avansează cu lucrările pentru a se ajunge cu casa în faza la gri, să optezi pentru spuma poliuretanică și pentru Isoterm și mansarda în devenire să beneficieze din start de izolație mansardă de calitate. Ca toată casa, de altfel.

 

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste proastă pentru TOȚI ROMÂNII! E anunţul momentului legat de impozite
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
O problemă pe capul multor români. Ce soluții au la îndemână
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cutremur în România, azi, 1 august. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut seismul
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Guvernul a decis: Termenul limită, 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Marius Pieleanu se retrage de la SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală
MediaFlux
MEDUZE OTRAVITOARE la MAREA NEAGRĂ! E alertă în CONSTANȚA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?