Spatiul de sub pat trebuie sa ramana liber pentru a nu bloca fluxurile de energie care circula in directia corpului pe timpul somnului, potrivit artei Feng Shui. Obiectele depozitate sub pat au o energie proprie pe care mintea inconstienta o absoarbe in timp de ce dormim, ceea ce trebuie evitat.
Spatiul de sub pat trebuie lasat mereu liber si necesita o curatenie frecventa
Dupa cum am afirmat mai devreme, exista o singura exceptie de la aceasta regula: „cufarul comorilor”. Cufarul comorilor este un instrument specific practicii Feng Shui destinat transmiterii de anumite dorinte si intentii catre mintea subconstienta, ceea ce creste probabilitatea indeplinirii acestor realizari.
Ce reprezinta aceasta cutie si ce contine?
Nota: Dimensiunile, tipul si materialul cutiei sunt foarte importante, deoarece influenteaza vibratia energiei. De exemplu, daca cutia este prevazuta cu un capac solid, aceasta va emit o energie mai stabila, iar daca cutia este in permanenta deschisa, atunci va atrage mai multa energie „deschisa”.
Amandoua aceste tipuri sunt indicate, totul depinde de felul de energie pe care vrei sa-l obtii. In ceea ce priveste materialul cutiei, lemnul retine si emite energie activa si influenteaza motivatia si dezvoltarea personala. Materialele pretioase, precum aurul (chiar si imitatie) si argintul sau impodobite cu pietre atrag mai multa bogatie. Lutul si ceramica simbolizeaza compasiune, grija si atractie fizica.
Ce trebuie sa tii in cutie?
Poti tine in cutie orice obiect la care tii si care te face fericit. Ideea este ca obiectele alese, indiferent de natura lor, sa stimuleze sentimentele pozitive si bucuria pe care vrei sa o atragi in realitate. Daca vrei sa atragi bogatie, poti pune in cutie bani, bijuterii si cristale, dar ai grija sa eviti monezile metalice.
Daca vrei sa atragi dragoste, tine inauntru parfumuri si esente naturale, lumanari parfumate, creme si uleiuri esentiale. Cat despre pozitionarea cutiei, cel mai bine este sa o asezi in dreptul ombilicului, fluxul energetic fiind transmis prin zona ombilicala a stomacului, locul prin care fetusul primeste hrana de la mama sa in perioada prenatala de viata.
Nota: Se recomanda sa reorganizezi „cufarul comorilor” cam o data la trei luni.