Dacia Spring Facelift 2024! Cum arată noul model al cele mai vândute mașini electrice din România! Când vor putea românii să comande noua mașină?!

Compania Dacia anunță schimbări majore ale modelului electric Spring. Deși mașina este aceeași ca și acum patru ani, primul automobil electric al Dacia a suferit transformări importante care îi vor impresiona pe români și nu numai.
Alina Costache
21 feb. 2024, 09:56
Dacia Spring Facelift 2024! Cum arată noul model al cele mai vândute mașini electrice din România! Când vor putea românii să comande noua mașină?!

Dacia turează motoarele și anunță schimbări majore pentru modelul electric Spring! Reprezentanții Dacia spun că modelul electric Spring a ajuns la momentul unui face-lift.

Citește și Dacia modifică modelele Sandero, Logan şi Jogger, obligată de legislaţia europeană

Dacia turează motoarele și anunță schimbări majore pentru modelul electric Spring!

Astfel, designerii Dacia au reușit performanța să transforme modelul electric Spring și să arate ca nou, deși structura principală a caroseriei, platforma, grupul motopropulsor sunt neschimbate. Concret, modelul  Dacia Spring a suferit o serie de îmbunătățiri estetice la exterior și o redesenare aproape completă a interiorului, făcându-l astfel mult mai atractiv.

Reprezentanții companiei au anunțat că principalele modificări estetice la exterior sunt în zona frontală, unde farurile și grila au fost complet redesenate.

De asemenea, luminile de zi au preluat forma regăsită la farurile noului Duster, un Y răsturnat cu cele două aripioare care sugerează aripile unei rachete. Se pare că farurile principale, situate în partea de jos a barei de protecție, au o formă nouă, iar bara în ansamblul ei este de asemenea complet schimbată. Aspectul general al părții frontale este în consecință diferit, amintește de noul Duster și are o apariție mai urbană, față de aspectul de crossover anterior.

De această dată, echipa de designeri a vrut să diminueze la maxim imaginea de SUV, de crossover, a lui Spring și au eliminat dintre elementele care făceau acest lucru precum: Barele de acoperiș false care nu aveau nicio utilitate, foloseau doar la aspect.

În plus, designerii Dacia spun că următoarea schimbare este în zona blocurilor optice din spate, unde stopurile au fost redesenate complet și integrate într-o bandă de plastic cu aspect de fibră de carbon pe care se regăsește inscripționată denumirea DACIA.

Alte schimbări exterioare sunt noile jante de 15, care sunt oferite pe două dintre cele trei echipări, precum și pasajele roților protejate cu plastic negru, care au un mic detaliu de design inexistent anterior anunță cei de la Dacia.

Comparativ cu modelul pre-facelif,  panourile de tablă ale caroseriei sunt aproape neschimbate.

Deocamdată, Dacia nu a anunțat prețurile pentru noul Spring facelift, însă urmeaază să fie comunicate în  momentul în care vor fi demarate comenzile.

Citește și ANAF vinde maşini pe bani de seminţe. Preţurile încep de la 450 de euro, Audi, BMW, Dacia şi Skoda sunt pe listă

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?