Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia celor doi: „Și pentru mine a fost un șoc”

Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț. Influencerul și Ana Novic au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat doi copii frumoși, care se bucură în continuare de iubirea și grija ambilor părinți. Din păcate, sentimentele lor de dragoste s-au stins, iar când au descoperit asta, după zece ani de căsnicie, au decis să se despartă.
Alina Costache
26 sept. 2023, 14:25
Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia celor doi:
Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț

Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț. Atât Robert Diaconeasa, cât și mama copiilor săi, Ana Novic, se bucură de aprecierea unui public numeros pe rețelele sociale, iar fanii au fost șocați când au auzit vestea că divorțează. Și-au pus foarte multe întrebări, mai ales că nu au dat semne că relația lor nu mai funcționa și nici nu au oferit detalii când au anunțat despărțirea.

Daddy Cool rupe tăcerea despre divorț

La aproximativ o lună de când a făcut anunțul despărțirii, Daddy Cool a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV și a dezvăluit care au fost, de fapt, motivele care au dus la despărțire.

Eu sunt foarte transparent cu viața mea. (…) Există viața după divorț, nu trebuie să fie un capăt de țară, chiar dacă e un șoc la un moment dat. Și pentru mine a fost un șoc, am avut o relație extrem de frumoasă, nu am văzut semnalele. Noi ne iubim în continuare, te iubesc ca pe un prieten bun, ca pe părintele copiilor mei, nu ca pe un iubit. (…)

Cred că ne-am focusat foarte mult pe treabă, Ana a îmbrățișat rolul de mamă eroină, avea nevoie de mai mult, doar că eu nu am văzut asta. Eram doar prieteni și părinți și am uitat să fim iubiți. Am uitat să ne validăm. (…) Oamenii să comunice cât mai mult„, a declarat Daddy Cool în emisiunea de la PRO TV.

Cei doi vloggeri au împreună doi copii, pe Ilan, în vârstă de 4 ani și pe Ingrid, care are 8 an, dar și o comunitate uriașă de părinți care îi urmăresc și aplică sfaturile pe care aceștia le oferă legat de creșterea copiilor.

Citește și: Ioana Grama, afaceri de peste jumătate de milion de euro din online. În ce constă activitatea zilnică a unui influencer

Ana Novic nu a comentat subiectul divorțului

Ana Novic nu a făcut nicio postare vizavi de acest subiect, însă a ținut să îi comenteze fostului partener, având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Sunt absolut copleșită și încă nu îmi revin citind gândurile voastre, vă mulțumim pentru că ne sunteți atât de aproape, este o mare bucurie să vă avem in comunitate, in familia noastră virtuală! @daddycool.ro este un suflet rar, sufletul cel mai aproape de al meu, un suflet pe care îl prețuiesc. Este tatăl copiilor mei, îmi este cel mai bun prieten și așa va fi pentru totdeauna.

Este cel mai bun tată pentru copiii noștri, nu se putea mai bun de atât. Am învățat atat de mult împreună, am crescut atât de frumos amândoi, râs și am plâns și am mers înainte mereu, așa cum facem și acum, tot împreună chiar dacă ne-am separat.

Iubirea pe care i-o port este mare mare și pentru totdeauna. Nu puteam merge înainte așa cu altcineva, întâlnirea noastră nu este deloc întâmplătoare, așa cum nu este nici separarea noastră. A fost mult, greu, dureros dar cu sens, oricât de greu de crezut poate părea. Fiecare experiență își are sensul, atunci când reusim să vedem și să simțim dincolo de suferință. Nimic nu se termină, totul începe.

Iubirea pe care ne-o purtăm ne-a adus azi în cea mai armonioasă etapă de până acum, deși poate pare greu de crezut. Il respect și îl susțin pe Robert în tot ce face și tot ce este. Îi sunt recunoscătoare pentru tot și toate aduse in evoluția mea, a noastră.

Nu este ușor de povestit aici, dar ce simțim, cum ne simțim este tot ce contează. Mă bucur ca acum știți si voi, este eliberator”, a scris Ana Novic la postarea fostului său partener.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!