Dan Bălan, criticat de fani pentru că s-ar fi urcat beat pe scenă la Chișinău. ”A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat”

Dan Bălan a fost acuzat de fani că ar fi urcat băut pe scenă. Organizatorii concertului din Chișinău au avut o primă reacție după ce s-a speculat că artistul era în stare de ebrietate în timpul spectacolului.
Filip Stan
27 dec. 2023, 14:51
Dan Bălan, criticat de fani pentru că s-ar fi urcat beat pe scenă la Chișinău. ”A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat”

Dan Bălan este apreciat atât în Moldova, cât și în Ucraina. Artistul face parte din juriul de la Vocea Ucrainei de ceva vreme și a fost îndrăgit încă de la început.

După 5 ani de pauză, Dan Bălan, în vârstă de 44 de ani, a urcat zilele trecute pe scenă în cadrul spectacolului „Christmas Magic”, în Chișinău.

Citește și Mama lui Dan Bălan, show la Vocea Ucrainei! Are 62 de ani, dar nu o dai pe o puştoaică VIDEO

Acum, cântărețul a stârnit numeroase controverse după ce a susținut un concert, unii fani speculând că acesta era în stare de ebrietate.

Pe rețelele de socializare au apărut filmulețe cu Dan Bălan care bâlbâia niște cuvinte ciudate, în diverse limbi, pe scenă și nu avea echilibru.

„A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat”, „Eram chiar în față. Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi. Eu am fost acolo chiar în fața lui”, „Dan Bălan este omul imprevizibil, dar este un om extrem de interesant. În mare parte e stilul lui, așa cum îl vedeți voi, are un stil al lui, e artist la urma urmei. Este deranjant faptul că oameni care nu au fost acolo critică. Artistul a fost fericit, emoționat, nu a susținut un concert acasă de cinci ani”, „Dan Bălan, apreciez mult talentul, dar dezamăgit de această prestație. Lipsă de respect față de spectatori”, „Vai, vai, ce face celebritatea din om, rușine”, „Rușinoasă asemenea apariție pe scenă”, „Degeaba are voce… o combinație interesantă și probabil nu e numai alcool”, „Oamenii au achitat să-l vadă în așa stare”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor, potrivit Click!.

Ce au spus organizatorii

RB Agency, organizatorii concertului „Dan Bălan-Christmas Magic”, desfășurat la Arena Chișinău pe data de 24 decembrie 2023, resping ferm acuzațiile îndreptate împotriva artistului.

„Echipa noastră a dedicat săptămâni întregi pentru a realiza acest eveniment sub îndrumarea meticuloasă a unui artist perfecționist precum Dan Bălan. Dan Bălan a fost implicat complet în proiect, personal ocupându-se de compoziția scenei, scenariul evenimentului și de alte aspecte artistice. Menționăm și faptul că în noaptea dinaintea concertului Dan Bălan a fost implicat în decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificări de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregătirii producției (sonorizare, show-ul de lumini și vizual). Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular, dar întreaga reprezentație artistică a fost excepțională”, spun organizatorii.

„Christmas Magic, conceput ca o poveste artistică, a fost un spectacol excepțional, plin de încărcătură emoțională, care a captivat miile de spectatori prezenți. Reacțiile ulterioare în mediul online și viralizarea înregistrărilor spectatorilor prezenți la eveniment, alături de comentarii de susținere, ne fac să înțelegem că în seara de 24 decembrie, pe scena Arenei Chișinău, Dan Bălan și invitații săi au reușit să dăruiască publicului o seară cu adevărat magică.

Citește și Momente grele pentru Ghiţă Munteanu, cântăreţul care a înnebunit TikTokul. Accidentul a fost provocat de un şofer beat

Reiterăm faptul că arta este subiectivă, fiecare artist o exprimă în mod unic, dar noi susținem diversitatea artistică. Îi mulțumim lui Dan Bălan pentru dedicarea sa și suntem mândri să fim partenerii săi în realizarea acestui extraordinar eveniment artistic”, au mai ținut să precizeze organizatorii concertului lui Dan Bălan de la Chișinău.

@tatiana.forever.1 #arenachisinau #danbalan ♬ оригинальный звук – Tatiana

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Top recompense pentru aurul olimpic: Hong Kong pe primul loc, urmat de Israel și Serbia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!