Dan Bittman, dezvăluiri controversate despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Cum a putut să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera când eu am dus-o dincolo de nori”

Dan Bittman a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Mihaela Rădulescu în urmă cu mai mulți ani.
Alina Costache
16 mai 2024, 19:42
Dan Bittman, dezvăluiri controversate despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Cum a putut să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera când eu am dus-o dincolo de nori”
Dan Bittman, declarații picante despre relația cu Mihaela Rădulescu

Puțină lume își amintește că între Dan Bittman și Mihaela Rădulescu a existat, la un moment dat, o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor, pe care artistul a descris-o ca fiind o nebunie, a fost marcată de foarte multă pasiune, amintiri pe care cântărețul le păstrează în suflet.

Dan Bittman a recunoscut că între el și fosta prezentatoare TV a fost dragoste la prima vedere. Artistul a fost atras imediat de energia Mihaelei Rădulescu, care a reușit să-l cucerească de la prima întâlnire.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost. Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul pentru adevărul.ro, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco. „Este de neegalat. Nu este doar o femeie de afaceri, gazdă de televiziune și producător”

Artistul a povestit cum a ajuns să o cunoască ăe Mihaela Rădulescu și impactul pe care l-a avut asupra sa.

„A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona. Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva.

Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis”, a dezvăluit Dan Bittman.

Citește și: Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

Dacă în trecut era fascinat de preznetatoarea TV, Dan Bittman îi critică acum deciziile luate în privința intervențiilor estetice pe care le-a suferit, dar și gusturile în materie de bărbați.

„Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă. Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la ‘tunning’ şi la expunere, după părerea mea. Oricum, ea nu poate să fie altfel. Aşa trăieşte şi aşa o să moară. În ultima emisiune, în direct, am vrut să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori”, mai dezvăluia Dan Bittman, în urmă cu doi ani.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?