Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

Dan Capatos este unul dintre cei mai spumoși și carismatici moderatori TV din istoria televiziunii din România. Din acest motiv, nu este de mirare că publicul visează la o participare a acestuia la „America Express”. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil, iar motivele sunt cu adevărat tulburătoare. Iată ce a dezvăluit celebrul prezentator TV.
Irina Dumitrescu
11 oct. 2023, 22:10
Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”
Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

Dan Capatos a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra-Night-Show, că suferă de o afecțiune gravă care îl împiedică să călătorească prea des sau să participe la America Express. Acesta a fost victima unui atac vascular cerebral, în urmă cu doi ani, în timpul unei minivacanțe în Ancona, Italia, și ca rezultat, prezintă o predispoziție la dezvoltarea demenței și a bolii Alzheimer. Chiar celebrul om de televiziune a admis faptul că această problemă de sănătate îl oprește din foarte multe lucruri pe care și-ar dori să le facă, cum ar fi participarea la o emisiune de tipul „America Express”.

Citește și: Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer’, a mai anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show’.

Dan Capatos este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes prezentatorii TV din România, remarcându-se în special pentru prezentarea emisiunii Xtra Night Show de pe Antena Stars. Cu toate acestea, viața sa personală a rămas în mare parte privată, întrucât a vorbit rar despre familia sa. Recent, Dan Capatos a ales să dezvăluie aspecte inedite despre relația pe care o are cu soția sa, cu care formează un cuplu de peste două decenii. Prezentatorul TV a subliniat că își găsește timp pentru a-și îngriji și răsfăța soția, făcându-i surprize.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Alte articole: Dan Capatos și-a cucerit soția pe vremea când aceasta era la un pas de a se căsători cu un alt bărbat: „A fost o relație tumultoasă de la început”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?