Dan Motreanu, reacţie vehementă după Congresul PSD: „Ion Iliescu a fost şi va fi pentru cel puțin un deceniu de acum încolo ultimul preşedinte pesedist al României”

Prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, îi reproşează preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, faptul că nu a reușit să se delimiteze de figura controversată a lui Ion Iliescu.
Alina Costache
24 aug. 2024, 18:37
Dan Motreanu, reacţie vehementă după Congresul PSD:

Într-o postare pe Facebook, Dan Motreanu spune că PSD nu are şanse să câştige alegerile prezidenţiale din 2024, aşa cum nu a avut şanse de 24 de ani încoace. Prim-vicepreşedintele PNL acuză PSD de faptul că „este un partid adversar al democratiei” şi are convingerea că românii nu doresc „un președinte din partea unui partid-stat”.

Eurodeputatul liberal spune că Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu.

Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu. Acesta era mesajul prin care Marcel Ciolacu putea să le arate românilor că PSD s-a schimbat.

De fapt, Ion Iliescu rămane patronul spiritual si politic al PSD. A fost singurul președinte al României dat de PSD și un șef de stat nociv pentru România. A fost și singurul președinte implicat în evenimente care au dus la moartea unor oameni, precum mineriada din iunie 1990.

Citeste si Penelistul Ionuţ Stroe acuză voalat PSD de blat cu AUR pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale: „Niciun lider PSD nu a atacat radicalismul şi excesele AUR. Să fie o susținere reciprocă invizibilă?”

De la Iliescu, pesediștii nu au mai dat niciun președinte al României pentru că românii i-au oprit în turul doi. Românii stiu ce le poate pielea pesedistilor, deși aceștia se pretind și astăzi, ca și atunci, preocupați de viața cetățenilor.

Românii nu vor un președinte din partea unui partid-stat ca PSD , ai cărui reprezentanți s-au dovedit, în repetate randuri, aroganți, vicleni , mincinoși și cu apucături comuniste, dorind să aibă puterea totală.

Dorința lor de a controla țara o să fie respinsa de romani si in 2024. De aceea, PSD nu a mai castigat alegerile prezidentiale de 24 de ani.

Ion Iliescu a fost și va fi pentru cel puțin un deceniu de acum incolo ultimul presedinte pesedist al României. Năstase, Geoană, Ponta și Dăncilă nu au putut sări peste umbra lui Iliescu la prezidențiale. Nici Ciolacu nu o va putea face.

Citeste si Lucian Bode, dezlănțuit la adresa social-democraţilor, după congresul PSD: „Un spectacol absolut grotesc, al cărui unicul scop a fost să atace PNL la unison. Ştiu că vor pierde din nou președinția României”

PSD ramane un partid adversar al democratiei, fapt dovedit de numeroase abuzuri, de la mineriade, la ordonața 13 sau reprimarea manifestației din 10 august”, a scris Dan Motreanu pe Facebook.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Ce să pui în salata de vinete ca să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Ungurii salvează omenirea. Viktor Orban a dat ordin: Vor răsturna lumea
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Locul din România în care turiștii sunt terorizați de urși. Oamenii sunt disperați
Adevarul
EXCLUSIV Zonele din România unde vom fi mai feriți de temperaturi extreme. Expert român din Germania: „Decizia de a migra depinde de fiecare”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Un safari pe buget. Cum să vă petreceți vacanța în sălbăticie fără să cheltuiți prea mult
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel 'ultra all inclusive', de cinci stele, din Turcia
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Acord Rusia-Ucraina. Zelenski a făcut chiar el anunțul ISTORIC: Sunt recunoscător
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
O nouă lege în Regatul Unit sancționează furtul animalelor de companie
MediaFlux
România INTRĂ în SCHENGEN. S-a ANUNȚAT termenul FINAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...