Dan Negru a răbufnit pe rețelele de socializare! Cât de gravă este situația în România: „Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, avem cele mai mici salarii”

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul zecilor de ani petrecuți în fața românilor, a reușit să ajungă la inimile oamenilor. Acesta se remarcă, cu fiecare ocazie, pentru sinceritatea de care dă dovadă. Indiferent de subiect, acesta este cât se poate de tranșant și de direct.
Mircea Filipescu
06 nov. 2023, 17:00
Dan Negru a răbufnit pe rețelele de socializare! Cât de gravă este situația în România: „Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, avem cele mai mici salarii”
Dan Negru a răbufnit pe rețelele de socializare! Cât de gravă este situația în România: „Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, avem cele mai mici salarii”

Dan Negru a publicat recent pe platformele de socializare un text care îi invită pe internauți la o discuție cu privire la situația critică din România, de la acest moment. Cu aceeași transparență și sinceritate ca întotdeauna, el a făcut o comparație între probleme serioase și reale cu care se confruntă România și „valorile” promovate în mediul public, care sunt aduse în mod constant în vizorul publicului. De exemplu, într-o țară cu venituri minime și medii extrem de scăzute, ideea eliminării utilizării banilor cash nu ar trebui să fie luată în considerare, conform opiniei lui Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre Revelionul 2024: „Mi-au propus să îl fac la Sala Palatului, pe o sumă frumușică”

„Avem cele mai mici salarii din Europa, dar avem talk show-uri cu nemiluita despre dispariția cashului. Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, murim mai repede decât toți ăilalți din Europa, dar avem o grămadă de conferințe despre cum să trăiești sănătos. Au plecat din țară vreo 40 mii de intelectuali în ultimii ani, dar avem cele mai multe cursuri de lidership. Am văzut ieri un breaking news despre cum războiul a distrus șoselele din Ucraina. Vreo oră analiștii au dezbătut îngrijorați problema. Noi, care n-avem șosele pe timp de pace.
Asta-i neo-cenzura: să vezi paiul din ochiul altora, nu bârna din ochiul tău. Treaba altora pe umerii noștri. Nasul e organul care începe între ochi și se termina unde nu-ți fierbe oala.”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

În altă postare făcută pe rețelele de socializare, Dan Negru a dezvăluit un moment din cariera sa în care a fost acuzat de discriminare. Fiind extrem de cunoscut de ani buni în domeniul televiziunii pentru profesionalismul său și pentru notorietatea pe care a reușit să o câștige în timp, acesta a sfătuit un student la jurnalism să nu urmeze o carieră în același domeniu ca al său sau către radio. Atunci, acesta mărturisește că a fost acuzat de discriminare, motiv pentru care Dan Negru spune că nu va mai fi niciodată la fel de sincer, în situații similare.

„Unui student la jurnalism care avea un defect de vorbire i-am sugerat să nu se îndrepte spre radio sau TV. M-a acuzat de discriminare. Mi-am amintit povestea asta azi când am văzut știrea că Disney înlocuiește piticii din Alba ca Zăpada din cauza discriminării. Eu mi-am învățat lecția: dacă-mi spune un tont că 2+2=5 nu-l contrazic ca să nu-l fac să se simtă inferior, discriminat. Dacă un bâlbâit vrea să se facă crainic de radio, îl încurajez. Asta va fi lumea în care vom trăi! Evaluarea așa cum o știam nu va mai exista! Există țări în care cei obezi sunt numiți “horizontally challenged” (suprasolicitați pe orizontală). Să le spunem ălora de la Disney că cei mici ajung obezi nu din cauza discriminării ci din cauza reclamelor la fast-food, la cereale îmbibate cu zahăr și la toate alimentele nesănătoase pe care le promovează în reclame! Eu, un dinozaur învechit le spun noilor justițiari din noua lume că e ușor să lupți pentru principii. Greu e să trăiești conform lor!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Dan Negru aruncă bomba despre Halloween! ”România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!