Dan Negru, despre pandemia de coronavirus văzută din Wuhan: „Mă neliniștește faptul că nimeni nu spune cum se va termina”

Dan Negru a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar şi despre experiența sa în China, despre ciudățeniile pe care le-a încercat și mâncat acolo, dar și cum stau chinezii cu igiena. Prezentatorul a experimentat ”delicii” chiar din locul de unde a izbucnit coronavirusul.
Alina Costache
01 nov. 2021, 21:28
Dan Negru, despre pandemia de coronavirus văzută din Wuhan:
Dan Negru, despre pandemia de coronavirus

Dan Negru, despre pandemia de coronavirus. „Din toate, rămân amintirile și poveștile. La capăt de drum nu ne amintim zile, ci clipe. Asta e motivul pentru care-mi plac călătoriile și dacă m-a enervat ceva în perioada asta e tocmai faptul că au pus pe butuci amintirile. Călătoriile lasă amintiri și asta s-a întâmplat.

Au băgat în faliment cea mai frumoasă fabrică a omului: fabrica de amintiri. Am vizitat multe țări până să înceapă nebunia, și nu de puține ori mă hrănesc cu amintirile acelor vacanțe. Clipe, nu zile.

Sunt fanul locurilor exotice și mă uit la show-urile tv românești filmate în țări exotice. Îmi pare rău că televiziunile aleg doar show-uri de umilință.

Produsele de tip Pekin Expres sau Temptation Island sunt numite în industria tv „humiliting show” (show-uri de umilință) pentru că-i pun pe concurenți în situații stânjenitoare, umilitoare. Dar piața TV e plină și de formate cool și curate filmate în locuri exotice.

Îmi plac locurile alea și sunt sigur că o să vină și vremea acestor formate tv. La fel e și China sau orice altă țară. Găsești exoticul curat și exoticul murdar. Am fost în China cu puțin timp înainte să explodeze nebunia virusului. Și am mâncat șerpi și gândaci din celebrele „piețe umede” de unde se spune că ar fi izbucnit virușii. Dar, uite, supraviețuiesc„, a spus Dan Negru, pentru Ciao.ro.

Întrebat cum crede că a pornit acest virus, prezentatorul TV a mai spus: „Pe mine cel mai tare mă neliniștește faptul că nimeni nu spune cum se va termina. Nu există o explicație a începutului și nu există un orizont al sfârșitului. Nimic nu e mai deprimant. În schimb, toți au opinii, păreri„.

Citeşte şi: Veteranul Dan Negru face anunțul așteptat de toți românii cu sufletul la gură. Ce ne așteaptă de Revelion

Dan Negru, despre pandemia de coronavirus

Cu privire la criza financiară despre care se tot vorbește de ceva timp, Dan Negru a mărturisit că i s-a propus să intre în politică.

Nu e nimeni pregătit, și dacă ai minime cunoștințe economice, sau măcar un bun simț nazal poți să vezi că vine urgia financiară. Ori se va schimba piața monetară radical și implicit toate celelate raporturi economice, ori vine mama tuturor crizelor, cum a spus Roubini. Mă dezamăgește tot ce înseamnă politic în România. Dar e normal așa, vremurile grele au dat mereu conducători slabi.

Nu cred că o să trecem ușor criza care vine. Pentru că încrederea a dispărut. Am văzut hoți care au devalizat statul și au rămas milionari. Am văzut jafuri publice rămase nesancționate, așa că nu mai am încredere. Nu spun asta din populism politic.

Mi s-a propus în ultimii doi ani să intru în lumea politică pe diferite funcții și scaune. Și am refuzat mereu categoric. Nu mă pricep și nu vreau. Fără niște echipe bune în conducere, șandramaua se va prăbuși. Și se va prăbuși cu zgomot„, a completat prezentatorul TV.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Iulian Dumitrescu, întâlniri de taină cu mai mulți bărbați. De ce se ferește politicianul. Video
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'