Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria”

Dan Negru (52 de ani) a transmis un mesaj surprinzător în care a dat de înţeles că, deşi nu-l judecă pe Rareş Prisacariu, câştigătorul de la Românii au talent", şi nici pe Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, el a preferat alt mod de a-şi creşte copiii.
Filip Stan
17 mai 2023, 08:39
Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu.
Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. "Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria"

Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. Prezentatorul TV a făcut referire la o fostă emisiune a sa pentru copii şi a apelat la un citat de Constantin Chiriță, autorul „Cireşarilor” pentru a dezvălui cum vede el copilăria.

„Deși am prezentat vreo 8 ani Next Star care a fost cel mai de succes talent show cu copii la tv, nu-l judec nici pe puștiul cu poezia de la Pro nici pe cel cu tunica de la Eurovision. Îmi amintesc însă vorbele lui Constantin Chiriță, «tatăl» lui Tic, a lui Ursu, scriitorul cărții „Cireșarii”. Spunea despre copiii lui: „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria. Nu au învăţat să citească de timpuriu, nu i-am obligat sa faca pian, sport, limbi străine. Calităţile lor, cu care mă mândresc, sunt calităţi morale. Nu mint, nu înşală, nu sunt falşi. Un om frumos e greu de învins. Asa i-am pregătit pentru viața”. Constantin Chiriță a murit in Germania in 1991. „Cireșarii” trăiesc !Să fim cireșari ! Vom fi greu de învins!”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Citeşte şi: Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la „Românii au talent”. „S-a dus la ceruri!”

Rareș Prisacariu ( 7 ani) a câștigat marele premiu de 120.000 de euro din cadrul emisiunii „Românii au talent”, dar foarte multă lume nu a fost de acord cu faptul că acesta a reprodus din memorie diverse opere literare, fiind acuzat că nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită și i s-a dat un text nepotrivit pentru vârsta lui.

Citeşte şi: Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”

Theodor Andrei (18 ani) a reprezentat România la Eurovision 2023, însă, în ciuda faptului că a participat în a doua semifinală, artistul nu a obținut nici un punct.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
A murit unul dintre cei mai iubiți actori români. A jucat în zeci de filme de succes
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Bundestagul Renunță la Utilizarea Faxurilor în Favoarea Proceselor Digitale
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?