Dan Negru trage un semnal de alarmă: „Mielul care a murit sub teroarea fricii e oricare dintre noi”

Dan Negru trage un semnal de alarmă, după ce a dat-o exemplu pe mama lui, care este speriată de știrile negative pe care le vede la TV. Jurnalistul încearcă să o liniștească, însă nu reuşeşte.
Alina Costache
04 oct. 2022, 18:46
Dan Negru trage un semnal de alarmă:
Dan Negru trage un semnal de alarmă

Dan Negru trage un semnal de alarmă. Evenimentele recente a speriat majoritatea populației. Pandemia, războiul din țara vecină, scumpirile, sunt printre titlurile care apar zilnic la televizor, crescând nivelul de stres al românilor.

Citeşte şi: Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”

Dan Negru trage un semnal de alarmă

Prezentatorul de la Kanal D spune că mama sa îl sună deseori speriată de ceea ce vede la televizor și că el nu reușește să o liniștească. Pentru a exemplifica influența pe care o are frica asupra psihicului, el a amintit o pildă, care descria perfect modul în care gândurile negre pot să te saboteze.

Mama se uită la știri și apoi mă sună speriată. Orice i-aș spune, îi crede mai degrabă pe cei care o sperie decat pe cei ce o linistesc. Acu’ vreo 1000 de ani, Avicena, un învățat al acelor vremuri a pus intr-o cușcă un miel și intr-o cușcă alăturată un lup. După 7 zile, mielul a murit sub teroarea fricii că va fi mâncat de lup. Mielul e oricare dintre noi… Lupul???„, este mesajul scris de Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, prima reacție după moartea actorului Alexandru Arșinel

Vestea morții lui Alexandru Arșinel l-a întristat profund pe Dan Negru care a fost foarte apropiat de îndrăgitul actor . Prezentatorul TV crede că odată cu plecarea din această a lume a marelui actor, televiziunea pierde încă o personalitate dintr-o generație care nu mai pot fi înlocuită de nimeni.

Dan Negru a ținut să precizeze faptul că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe colosale emisiunilor sale. De asemenea, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii. Arșinel, Stela și nu numai, garantau audiențe TV și, în ultimii 25 de ani, cifrele mari de audiență pe care televiziunea le-a făcut li se datorează. Sunt norocos și mândru că am fost cel care a deschis ușa în multe show-uri de TV acestor oameni, între care Alexandru Arșinel”, a declarat Dan Negru, pentru CANCAN.RO.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...