Dan Puric, mesaj halucinant pentru susținătorii LGBT: „Ce responsabilitate au vizavi de țară și de viitorul lor? Îi compătimesc. Ofensează credința unui popor”

Dan Puric a comentat în termeni duri decizia susținătorilor LGBT de a participa în număr mare la marșul Bucharest Pride, sâmbătă după-amiaza, în centrul Capitalei. Actorul consideră că au dat dovadă de iresponsabilitate "vizavi de țară și de copiii lor".
Claudia Simion
14 aug. 2021, 23:34
Dan Puric, mesaj halucinant pentru susținătorii LGBT:

Câteva mii de persoane au ieșit sâmbătă după-amiază în centrul Bucureștiului pentru a sărbători diversitatea, cu baloane şi steguleţe în culorile curcubeului, „culorile iubirii şi libertăţii”. Numărul maxim de participanți admis era de 500, motiv pentru care organizatorul marșului Bucharest Pride a fost amendat cu 7.000 de lei. Dan Puric nu privește cu ochi buni manifestația, ba din contră, o cataloghează ca fiind o jignire la adresa poporului român și a creștinismului.

„Ce vedem acum sunt efectele acestei guvernări. Efectele unei angajări, unei alinieri la o lume străină vizavi de rosturile noastre firești. Să vedeți ce va urma, ăsta e doar preludiul, ca să zicem așa. Lumea trebuie să fie conștientă de ce se întâmplă pentru că este doar începutul. De acum încolo nu mai trebuie să ne plângem și să analizăm foarte mult, trebuie să ne axăm pe cum înfruntăm acest lucru”, a declarat actorul la RomâniaTv.

Dan Puric le-a transmis un mesaj susținătorilor LGBT, pe care a mărturisit că îi consideră „niște victime”.

„Aș vrea să separ două lucruri. Vizavi de manifestanți aș avea un mesaj de compasiune. Îi consider niște victime. Ei spun că vor să coloreze orașul în culorile iubirii și libertății, dar vor sărbători viitoarele cătușe. Lumea nu se resetează că nu e computer. Lumea e creată de Dumnezeu. Am compasiune pentru acești oameni.

Vreau să le spun așa: dacă iubiți, de ce ofensați credința unui singur popor? Dacă drepturile voastre minore pot sta în balanță cu drepturile majore ale unui popor întreg. Dacă vor să coloreze în culorile libertății trebuie să știe că libertatea unui om are drept limită libertatea celuilalt om. Și aici punem în balanță libertatea unei minorități, săraca, contaminată, pusă în față cu libertatea creștină a unui neam.

În fond, ei nu strigă după libertate, ci după libertinaj. Aș vrea să știe că liberatatea presupune responsabilitate. Și am să-i întreb: Ce responsabilitate au vizavi de țară și de copiii lor? Ce responsabilitate au pentru viitorul lor? Îi compătimesc. Libertatea înseamnă jertfă. Iubirea înseamnă jertfă. Care e jertfa lor? Dacă vor să vadă culorile libertății și ale iubirii să meargă la mormintele martirilor noștri.

Ei sunt, de fapt, victime. Nu sunt doar persoane care au probleme medicale acolo, sigur că acestea trebuie tratate ca atare. Trebuie să vedem ce se întâmplă în spatele lor. Această forță satanică. Aici putem vedea foarte clar că această manifestare ofensează credința unui popor. Poporul nostru are această credință. De ce și-au ales această zi dacă nu să jignească creștinismul? Să jignească esența noastră.

Aș vrea să afle că cei care i-au învățat să se manifeste pentru diversitate sunt împotriva diversității. Le aduc aminte cuvintele lui Eminescu. E o blasfemie de gradul doi. Pe Calea Victoriei, acolo a călcat Brâncoveanu. Pe urmele sale uite cine calcă. Acolo au călcat dorobanții care au venit după victoria de la Războiul de Independență. Unde s-au găsit acești oameni să facă această manifestație? Urmează ca în Biserică să se vândă mici, să se vândă bere”, a mai spus el.

Dan Puric: Acești oameni aleg premeditat o ideologie împotriva lui Dumnezeu

Dan Puric susține ideea lui Gigi Becali că locurile prin care au călcat susținătorii LGBT trebuie sfințite, punctând faptul că „vor purta această rană până la finalul vieții lor”.

„Am avut un mesaj pentru bieții oameni, vor regreta că au trădat poporul român. Trebuie neapărat să sfințim locul, să dăm un mesaj pentru cei care sunt vinovați. Boala aceasta vine din laboratoare. Există laboratoare de inginerie socială. Autoritățile sunt profund vinovate. Au lăsat această infectare să îi cuprindă. S-a trecut de la democrație la pornocrație. Ei vor purta această rană până la finalul vieții lor. Ei, prin această politică fac o triplă crucificare. Va urma educația sexuală, care sacrifică copilăria. Habar nu au acești oameni ce înseamnă iubire. Acești oameni aleg premeditat o ideologie împotriva lui Dumnezeu, în care noi, toți românii, credem.

Noi suntem români. Vom da răspunsul românesc. Noi suntem creștini. O să mă întrebați care e forța acestui popor. O să-l lăsăm pe Dumnezeu să își facă treaba. Acești oameni au fost infectați de o ideologie. Copiii noștri vor fi sacrificați, trecutul nostru, poporul nostru”, a adăugat Puric.

Citește și Gigi Becali dă de pământ cu susținătorii LGBT: Mâine mergem să sfințim centrul Capitalei. Avem obligația să curățăm locurile unde au călcat și au lăsat demoni

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!