Dan Şucu, bulversat după întâlnirea cu Marcel Ciolacu. Ce a spus boss-ul din Giuleşti despre premierul României: „Este primul care face asta!”

Dan Șucu, acţionarul majoritar de la Rapid, s-a întânit, luni, la Guvern, cu premierul Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al Confederației Concordia. Boss-ul din Giuleşti s-a arătat impresionat de atitudinea premierului, despre care a spus că este primul politician de rang înalt care discută în mod real cu oamenii de afaceri.
Filip Stan
26 aug. 2024, 20:43
Dan Şucu, bulversat după întâlnirea cu Marcel Ciolacu. Ce a spus boss-ul din Giuleşti despre premierul României:
Dan Şucu, bulversat după întâlnirea cu Marcel Ciolacu. Ce a spus boss-ul din Giuleşti despre premierul României: "Este primul care face asta!"

Dan Şucu, bulversat după întâlnirea cu Marcel Ciolacu. Omul de afaceri a declarat la finalul întâlnirii că premierul a precizat că nu vor exista creșteri de taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar adevăratul plan al Guvernului ar fi să reducă cheltuielile bugetare pentru a ține în frâu deficitul bugetar.

„Primul pas major pe care îl vedem este că domnul premier a promis că nu vor mai exista decizii luate de către guvernanți fără a consulta mediul de afaceri, iar acest lucru deja se întâmplă din ce în ce mai structurat. Astăzi am avut o discuție de 2 ore cu domnul prim-ministru și cu echipa dânsului. Noi, în Concordia, suntem 17 industrii, fiecare cu problemele specifice și din punctul nostru de vedere am văzut că suntem ascultați și că suntem luați în seamă, ceea ce este un mare pas înainte. De 30 de ani solicităm lucrul acesta și abia acum începe să se întâmple. În ceea ce privește partea fiscală, da, se vorbește despre faptul că nu vor crește taxele nici anul acesta, nici anul viitor. Sperăm din toată inima ca promisiunile să fie respectate”, a declarat Dan Șucu.

Citeşte şi: Guvernul taie bonusurile din sistemul bugetar până la 31 decembrie 2024. De asemenea, nu vor mai fi organizate concursuri de ocupare a posturilor vacante din instituțiile publice

Marcel Ciolacu a transmis că Guvernul nu ia în calcul majorarea taxelor şi că, potrivit acordului propus Comisiei Europene, se dorește reducerea graduală a deficitului bugetar în următorii șapte ani și susținerea proiectelor mari de investiții pe care România le va derula în 2025 și 2026.

„Am solicitat acest nou acord Comisiei Europene pentru ca România să nu intre într-o scară abruptă a deficitului. Este nevoie să continuăm investițiile, să susținem zona industrială și producția românească. Nu luăm în calcul majorarea taxelor. Mergem mai departe cu digitalizarea ANAF, creșterea încasărilor bugetare și reforma cheltuielilor publice. Nu vom lua nicio decizie cu privire la reforma fiscală fără consultarea mediului de afaceri și fără a oferi antreprenorilor un orizont de timp suficient până la punerea în aplicare a unor noi măsuri”, a spus Marcel Ciolacu.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor avea 3 luni de belșug. Dumnezeu e de partea lor
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
INFORMAȚIA MOMENTULUI! Cresc sau nu taxele și impozitele în 2025?
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
iPhone 16, gata de lansare. Apple anunță surprize istorice
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Ce riscă pensionarii care au trecut de 2.000 de lei! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul mult așteptat
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Mihai Tudose discută viitorul coaliției PSD-PNL și replică în urma criticilor liberale
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...