Dan Şucu, anunţul de 20 de milioane de euro: „Soţia și cu mine am hotărât să nu ne oprim”

Dan Șucu a anunțat că cele 20 de milioane de euro vor fi investite pentru construirea a 10 baze sportive, în mai multe orașe din țară.
Alina Costache
24 mart. 2023, 23:39
Dan Şucu, anunţul de 20 de milioane de euro:

După ce a investite peste 15 milioane de euro în două baze de pregătire din București, dintre care una e folosită de clubul Rapid, unde este acționar, Dan Șucu a anunțat că a decis, alături de soția Diana, să investească alte 20 de milioane de euro.

Firma lui Dan Șucu și Redport Capital intră puternic pe piața imobiliară. Construiesc peste 1.000 de locuințe în nordul Bucureștiului

”Soția mea și cu mine am hotărât să nu ne oprim să investim în acest tip de baze sportive în care am investit deja. Țintim să mai investim în încă 10 baze sportive din diferite localități ale țării. Am bugetat investiții de 20 de milioane de euro.

Este foarte greu pentru o școală de fotbal să construiască o bază modernă și sigură în care să-și desfășoare cu adevărat activitatea. Deci am hotărât ca atunci când găsim o școală sportivă care ne place cum este condusă, să investim noi în construirea unei baze.

Cu condiția că vom vedea 250-300 de copii care se antrenează acolo. Atenție, diferența dintre noi și ce face statul român prin CNI este foarte simplă. Eu nu vreau să încep cu construcția, vreau să încep cu oamenii. La stat, lucrurile încep cu investiția”, a declarat Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: „Nu a fost ușor să trăiesc asta!”

Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ.  Afacerista era studentă la Medicină atunci când l-a cunoscut pe cel cu care avea să îi devină soţ. Dan Şucu se afla deja într-o relație mai mult platonică, iar o prietenă foarte bună de-a femeii de afaceri a fost cea care a reușit să îi aducă împreună.

„L-am cunoscut pe Dan când eram în anul I de facultate, la Poiana Brașov. O prietenă de-a mea, care fusese vecină cu el, ne-a prezentat, am vorbit, cred că ne-am plăcut, dar n-am început atunci o relație. Dar ne-am reîntâlnit în București, întâmplător, eu dădeam un telefon de la un telefon public, în față la Eva, el venea dinspre ONT, pentru că el a fost ghid ONT în studenție.  Am spus întâmplator, dar cred că nimic nu-i întâmplător… Apoi ne-am reîntâlnit la munte”, a spus Camelia Șucu pentru Revista Tango.

Citeşte şi: Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”

„Îmi amintesc de prima noastră întâlnire, în față la Universitate. Da. Îmi aduc aminte, ca și cum ar fi fost ieri, cum l-am văzut venind. Era înalt, avea blugi bleu, o geaca bej, o căciulă rusească, ma rog, o variantă americană a căciulii rusești, că era mai sofisticată, și niște ochi albaștri pe care n-o să-i uit niciodată. Am simțit că m-am îndrăgostit de Dan mai repede decât credeam”, a maia dăugat femeia de afaceri, care a dat detalii şi despre nuntă: „Era 25 august 1985. În 86 ne-am căsătorit. Un pic mai neconvențional, dar destul de ocolit. Era atât de tânar… Eu aveam 19 ani, el 21. Mi-a spus ca a vorbit cu mama lui și că mamei lui i se pare o idee foarte bună să ne căsătorim. Pe mine nici nu m-a interesat a cui a fost ideea, m-am bucurat, nu m-am mai gândit cum a venit această cerere. La mine era clar, am zis da pe loc!”.

Citeşte şi: Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR, actuala sa soţie

Camelia Șucu a mai dezvăluit că între ea și soțul ei era mai mult o relație profesională în ultima perioadă a relaţiei. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare. Mi-am luat doar banii pe dividende și societăți, încheind tranzacția, apoi finalizând divorțul. Acea știre, Camelia Șucu a primit la divorț 40 milioane de euro, este total falsă. Nu, adevărul este acesta: asociatul Camelia Șucu a primit în urma vânzării de acțiuni (scrie și în Monitorul Oficial) 40 milioane de euro”.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!