Dana Budeanu dă verdictul despre plățile cash. Ce ne ascund guvernanții: „Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația”

Dana Budeanu a răbufnit, după ce Guvernul a dat undă verde la limitarea plăților cash. Designerul susține că tot acest proces de așa-zisă combatele e evaziunii miscale este o altă mascaradă, în urma căreia tot populația de rând va avea de suferit.
Filip Stan
04 nov. 2023, 19:27
Dana Budeanu dă verdictul despre plățile cash. Ce ne ascund guvernanții: „Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația”
Dana Budeanu dă verdictul despre plățile cash. Ce ne ascund guvernanții: „Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația”

În ultimul său verdict, Dana Budeanu a semnalat din nou problemele cu care se confruntă România din cauza clasei politice. Vedeta susține că ultima „cacealma” ce se încearcă în România, vorbind despre limitarea plăților cash, este doar o altă metodă de a atrage atenția populației de la adevăratele probleme din țară.

Citește și: Dana Budeanu a comentat ţinuta premierului Ciolacu: „După parerea mea, e foarte rău că nu are pantofi de 1.500 de euro”

Dana Budeanu, adevărul despre restricționarea banilor cash

Plățile cash se reduc drastic la companii și la persoanele fizice de pe 11 noiembrie. Se pot face încasări şi plăţi între o persoană juridică şi o persoană fizică în plafonul zilnic de 5.000 lei. Se vor putea face plăți către firme în limita unui plafon zilnic de 1.000 lei de persoană, dar nu mai mult de un plafon total de 2.000 lei pe zi. Dana Budeanu nu crede că se va aplica vreodată această măsură, ba chiar spune despre ea că ar avea ca scop scăderea în sondaje a PSD, în contextul alegerilor din 2024.

„Mascarada cu cash-ul s-a făcut tot la telefon, la domnu’ Boloș, care ați văzut că nu a ieșit. Unde-i Boloș? Păi cine a dat asta domne? A dat-o Ciolacu? Nu, a dat-o Boloș de la PNL. Nu se vorbește de la PNL. Astăzi, Ciucă, care a votat cu șapte mâini și cu picioarele, s-a dezbrăcat în pielea goală și cu tentaculele și a votat asta. Ce să vă fac domnu’ Ciucă? N-ați vrut să fiți PM (n.r. prim ministru), ați fost pus PM, n-ați vrut să fiți președinte, vă pun ăștia să candidați, să fiți bășcălia țării. (…) Păi cum n-ai fost de acord? Păi ai votat cu șapte mâini, cum n-ați fost de acord? Voi ați votat ce a spus Boloș la ordin, de unde se știe că s-a dat ordin și ați abbardit marile măsuri pe cash care sunt oricum o babardeală, o prostie, o cretinătate, etc, dar care a fost urcată ca temă, și tema cash-ului în general, de AUR. (…)

Nu va exista nimic din ceea ce voi citiți, vedeți, vă uitați, vi se dă, vi se trimite pe SMS, pe draci, pe laci, pe TikTok. Nu va exista nimic. S-a dat acest ordin, s-au făcut aceste harneli cu cash-ul. De ce s-au făcut? Ca să scadă PSD. Toate aceste mascarade care se aruncă pe PSD, pe Ciolacu, că el iese mereu cu pieptul în față, sunt ca să scadă PSD-ul în ochii alegătorului, PSD-ul ăla care singurul v-a dat cașcaval, singurul care va mărit salariile ever în istorie, rețineți, singurul care face și ceva”, a spus Dana Budeanu în ultimul său verdict.

Celebra creatoare de modă susține că toate aceste crize prin care a trecut România, printre care pandemia, greva profesorilor și azilele groazei, au fost comandate de la cel mai înalt nivel, toate pentru a muta atenția populației de la neregulile din politică.

„Guvernul României este format dintr-o coaliție nefastă între PSD și PNL. Partea nefastă e a pensaților de la PNL. Sper ca din 2024 să avem un președinte care, într-adevăr, să fie al românilor. Domnul Iohannis nu este președintele românilor. El este președintele jucător, în proporție de 100%, care a condus România, și toate guvernele care au fost, cu pusul mâinii pe telefon și exercitarea unei puteri pe care nu o are, dar pe care și-o impuse, pentru că toată dreapta politică e formată din sclavi.

Populația este singura care suferă, firește, de fiecare dată. Toate mascaradele pe care le vedeți sunt orchestrate de șeful suprem al țării, Iohannis. Sistemul educațional nu mai există. Pensații nu fac nimic, PSD-ii decontează. Aceasta este marea strategie pentru 2024. Marea dreaptă face ceva pe voi, pe ei nu îi interesează că plânge populația, pe ei îi interesează să deconteze PSD, că procentul lor e pe tobogan, și așa va rămâne. 

Domnu’ Iohannis, pregătiți bagajele pentru 2024, că în secunda când se merge frumos, încolonat, pe dreapta, cum a zis azi nu mai știu cine, că merg pe barba lor înainte. Care barbă? V-a crescut barba? Păi voi aveți păr de barbă, bă? Aveți păr pe piept vreunul de la PNL? Nu. Voi n-ați văzut că unu de la PNL n-are păr pe piept? Nu merge asta, pe barba voastră. Tu trebuie să rămâi secretară, rujată, frumos. Ții cu dinții de secretariat. Dacă ești șmecheră, crești până la europarlamentare”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: Dana Budeanu desființează femeile grase. Nu are pic de milă: „Nu mai mâncați covrigi! Ele se îngrașă de la glandă… nu e adevărat, nu mai mințiți!”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Se dau GRATIS 40.000 de euro. Cum poți depune dosarul
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vreme ciudată în toată țara. Care vor fi marile probleme
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!