Dana Budeanu, după imaginile cu Monica Bîrlădeanu la schi în Dolomiţi: „Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”

Dana Budeanu a reacţionat după ce a văzut imaginile cu Monica şi Valeriu Gheorghiţă pe pârtie în Italia, după ce l-a sfătuit pe fostul şef al vaccinării să dea uitării piscina de pensionari din Bulgaria, unde a dus-o pe cunoscuta actriţă în prima vacanţă.
Alina Costache
04 ian. 2024, 07:36
Dana Budeanu, după imaginile cu Monica Bîrlădeanu la schi în Dolomiţi:

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o nouă vacanță împreună, de data aceasta într-un loc superb din Italia. Imaginile momentului îi surprind pe cei doi la schi. În timp ce directorul spitalului SRI nu a exagerat cu postările din „deplasare”, actrița și-a bucurat fanii cu o serie de imagini din care toată lumea poate înțelege cât de fericită este alături de bărbatul cu care se iubește.

Monica Bârlădeanu i-a răspuns cu trei inimioare roșii iubitului său, la postarea de anul nou

Cei doi formează un cuplu încă de anul trecut, iar prima lor apariție publică a fost la un eveniment din toamnă.  Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au început anul la schi, într-un resort din Italia. „1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților (…) Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, a postat vedeta. Ea a distribuit imagini cu pârtiile, dar și altele în care arată atmosfera de acolo.

E foarte fericită Monica Bîrlădeanu, dansează pe zăpadă și se bucură de prezența iubitului ei. Chiar dacă niciunul nu a distribuit imagini cu ei împreună, Monica le-a arătat fanilor că sunt unul lipit de altul în teleschi.


Imaginile din vacanța celor doi nu au lăsat-o indiferentă nici pe Dana Budeanu. Miilor de aprecieri, li s-a alăturat postarea Danei, care a ținut să îl ironizeze din nou pe șeful spitalului SRI care, de data asta s-a conformat: Vacanță „pă barosăneală”.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI, formează un cuplu de anul trecut. Între ei există o diferență de vârstă de trei ani, medicul fiind mai tânăr decât actrița. Aceasta are 44 de ani, în timp ce partenerul său are 41.

Vacanța din Dolomiți nu e prima vacanță pe care cei doi o fac împreună. În luna iunie, actrița și medicul Valeriu Gheorghiță, au fost surprinși  într-un resort din Bulgaria, în timp ce se răsfățau într-un jacuzzi. O lună mai târziu, au plecat într-o vacanță exotică. Luna august i-a găsit  pe o insulă, în Grecia, iar în octombrie au apărut, prima dată, împreună la un eveniment. Toți cei prezenți au apreciat atunci cât de atent, afectuos și grijuliu este Valeriu Gheorghiță cu partenera sa.

De Revelion, cei doi amorezi au petrecut la schi, în Italia. Îndrăgostită maxim, Monica Bîrlădeanu i-a răspuns cu trei inimioare roșii iubitului său, la postarea de anul nou.

Dana Budeanu, sfaturi pentru Gheorghiţă la România Tv: „Vrei să stai cu Monica Bîrlădeanu, fă flic- flac, că nu e o femeie obişnuită, nu e Monica din Drumul Taberei”

Dana Budeanu a comentat, în exclusivitate la Punctul culminant de la România TV, evoluţia relaţiei dintre Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă, de la bazinul „la comun” din Bulgaria, la castelele din Franţa, şi a continuat cu sfaturile la adresa fostului şef de la vaccinarea din România pentru ca relaţia să mai dureze.

„Relaţia a început foarte prost! A inceput foarte prost. Crezi ca ea e victima lui Gheorghita? Noi glumim permanent. Barbatul, si cu asta basta, trebuie sa intretina femeia. Este teoria mea si nu ma intereseaza nimic. In momentul cand nu o mai intretii, esti la revedere. Ce-i aia? Vrei sa stai cu Monica Birladeanu, fa flic- flac, ca nu e o femeie obisnuita. Tu, daca esti cu Brigitte Bardot, in Franta, ce faci, imparti nota? Tu nu esti cu Monica de la etajul doi din Drumul Taberei. Trebuie sa te califici. Noi am contribuit sa se califice si nu am primit o prajitura. Pai nu am zis eu, ce sa caute Monica in bazinul comun din Bulgaria, unde se scalda si altii. Pai, cum a venit vara, s-a mers frumos in sudul Frantei, s-a mers la castel, frumos. Pai ce, trebuia sa plateasca ea, pai ala e flec, ce e?”, a declarat Dana Budeanu în direct la România TV.

EXCLUSIV Dana Budeanu: O duci pe Monica Bîrlădeanu la resort „all inclusive” în Bulgaria cu alţii în jacuzzi? S-a terminat din start! Ca-n desenele animate, va fi devorat Gheorghiţă, şira spinării rămâne din el

„Domnul Gheorghita e normal sa aiba toate resursele sa o bucure. Iesirea Monicai e de feminista. O prostie. Ea poate sa aiba independenta financiara, dar se tine, nu se pune la comun. Femeia nici nu are de ce sa munceasca, decat de placere. Ca femeia asta trebuie sa fie, completarea sexului urat, care e barbatul. Asa e lumea de cand e, ala mergea la vanatoare si ea statea cu plozii. Acum cica suntem egali. Nu suntem, ba!”, a mai spus Dana Budeanu în direct la Punctul Culminant.

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: Să fie o rezolvare la nevoile personale, să cumpere mașină, să meargă în vacanțe

Reacţia Danei Budeanu au venit după declaraţiile făcute recent de Monica Bârlădeanu. Aceatsa a spus care este rețeta pentru un bărbat perfect. Frumoasa actriță a oferit detalii despre prentențiile pe care le are vis a vis de bărbatul de lângă ea.

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit recent detalii picante cu privire la criteriile pe care le consideră esențiale pentru partenerul din viața ei. Cunoscută în întreaga țară drept una dintre cele mai remarcate actrițe, Monica Bîrlădeanu a făcut lumină asupra așteptărilor sale în ceea ce privește relația ei de cuplu.

Detalii surprinzătoare despre Valeriu Gheorghiţă, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu. Cine este fosta lui soţie, cu care are doi copii

Aceasta a subliniat că persoana de lângă ea nu trebuie să fie responsabilă de rezolvarea problemelor ei, deoarece ea însăși depune efort pentru a-și atinge obiectivele materiale. De asemenea, a subliniat că, în planul emoțional, nu apelează la partenerul său, deoarece consideră că există specialiști dedicați pentru acest tip de nevoi. Este notabil faptul că Monica Bîrlădeanu a ținut să sublinieze faptul că este independentă atât pe plan financiar, cât și pe plan emoțional.

„Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele. Mie mi se pare că tipul de femei care sunt eu este că aleg să spun „DA” unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, potrivit romaniatv.net.

Cei doi îndrăgostiţi au apărut în premiră împreună, în România, la premiera filmului Libertate, de la Sala Palatului, iar fețele lor radiau de fericire. După film, au luat unh Uber şi s-au deplasat mai întâi în Berceni, apoi au coborât undeva pe Mihai Bravu, scrie Cancan. Tot ţinându-se de mână, cei doi s-au retras către blocul unde-i aștepra apartamentul, cuibușorul de nebunii!

Valeriu Gheorghiță a devenit celebru în timpul pandemiei de Coronavirus. Atunci, el a fost numit, de către Klaus Iohannis, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Este medic primar infecționist și are gradul de colonel, mai nou, director al spitalului SRI. Valeriu Gheorghiță a divorțat de soția sa, Cristina, în mare secret. Aceștia erau împreună de mai bine de 20 de ani și nimeni nu se aștepta la destrămarea mariajului. Cristina Gheorghiță este de profesie medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie. Cei doi s-au cunoscut pe când erau la facultate şi au împreună doi copii.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!