Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: „În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva”

Dana Budeanu i-a criticat pe Florin Cîţu şi pe Raed Arafat după conferinţa de presă de la finalul şedinţei de Guvern de joi, 5 august. Creatoarea de modă spune că preşedintele României trebuia să-i demită pe cei doi pe loc în urma conferinţei de presă.
Filip Stan
06 aug. 2021, 11:47
Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat:
Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: "În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva"

Dana Budeanu i-a făcut praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat după conferinţa de presă de joi. Creatoarea de modă a criticat modul în care cei doi au răspuns la întrebările adresate de jurnalişti.

Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat

”Uitați-vă ce se întâmplă în Guvern. Nu știu dacă cineva a văzut, astăzi, conferința de presă a lu’ Cîțu și a lu’ Arafat. Eu m-am uitat de aici, de la bogați. Ideea este că, ok, fiecare e limitat… a fost, nu a fost la școală, nu contează. Și ajunge prim-ministru, să zicem sau… șefu’ la salvări, nu contează asta. Eu, ca șef al statului – nici nu știu cine e șeful statului, să zicem că e președintele – dacă vedeam conferința de presă de astăzi a lu’ Câțu și a lu’ Arafat, atâta cât a fost ea, cu întrebările alea așa cum au fost ele, îmi dădeam seama că… nu că sunt pe marginea prăpastiei, e o chestie de siguranță națională. Nu mai poți, nu ai cum. În secunda aia demiți PM-ul (n.r. – primul ministru) și pe Arafat pe loc. Nu există. Nu există așa ceva”, a declarat creatoarea de modă la Antena 3.

Citeşte şi EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie presupusele intenţii ascunse ale lui „Cloti”, referitoare la rezilierea contractului cu Romprest: „Vrea să aducă nouă firme de gunoi”

Creatoarea de modă susţine că în acest moment România nu are un guvern. Aceasta l-a făcut praf pe Florin Cîţu, spunând despre el că nu a știut să răspundă la nicio întrebare de la conferința de presă.

„Cîțu venea după ședința de Guvern, că așa a fost conferința, și au venit ziariștii acolo și au întrebat. (…) Unii au întrebat aberații, alții au întrebat alte chestii. N-a știut să răspundă la nicio întrebare, n-a răspuns la nimic. Venea de la ședința de Guvern. Nu există asta. Noi nu avem guvern! El nu știa nimic. (…) El răspundea: să așteptăm miniștri să vină să spună ce au făcut. Cum miniștri? Păi tu ești șeful lor. Tu ești șeful Guvernului, tu trebuie să visezi ce se întâmplă. Habar n-avea, nu a răspuns la nicio întrebare.

După care, nu știu dacă a observat presa, dar cu siguranță a observat, a spus la un moment dat foarte clar, dar așa, un pic în joacă: domne’, eu am comunicat coaliției că trebuie să existe comunicare. Adică el ne-a anunțat că nu există. Deci după un an, sau de când naiba sunt ăștia, nu există comunicare. Deci noi nu suntem conduși de nimeni. După care spune: însă, comunicarea momentan se face prin presă.

Cîțu ne-a anunțat că noi n-avem guvern. Noi nu avem guvern! (…) Așa sunt și titlurile ultimelor șase luni: Drulă îi dă replica lui Cîțu, Cîțu îi dă replica lui Orban, Orban îi dă replica Cîțu. Ei nu există ca guvern. Ei vorbesc prin presă”, a mai precizat Dana Budeanu la Antena 3. 

Citeşte şi Dana Budeanu, despre diploma lui Vlad Voiculescu: „Băi, mincinosule, diploma aia nu reprezintă nimic. E un curs. Tu nu ai terminat facultatea!”

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din Europa în care se vorbește limba română la fel ca pe teritoriul țării noastre. Este limbă oficială și localnicii o folosesc în fiecare zi
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rusia Majorează Taxele de Import Pentru Produse Din „Țări Neprietenoase”
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'