Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu: „Sunt un om simplu de la Buzău. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”

Dana Budeanu nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru Marcel Ciolacu, fiind, totodată, și o susținătoare a politicii duse de PSD. Criticul de modă a îmbrăcat haina de jurnalist și a intrat în Palatul Victoria, unde a obținut un interviu de la premierul României, chiar în sala în care sunt luate cele mai importante decizii pentru poporul român.
Irina Dumitrescu
16 nov. 2023, 20:17
Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu:

Într-un fragment postat de PSD pe rețelele sociale, Dana Budeanu spune că ”am hotărât să avem o conversație complet liberă și nu mă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici (și arată către zona inimii – n.red)”. În replică, premierul Ciolacu îi răspunde că se consideră un om normal și că acesta este cel mai mare pariu pe care-l are cu el însuși.

Sunt un om normal și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu cu mine. Nu știu cât de iubit sunt, știu că familia mă iubește, de asta sunt sigur. Încerc să rămân un om normal, să au decizii bune, nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Cine nici nu recunoaște asta, este un om fals.

Citeste si EXCLUSIV Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.

Sunt un om simplu, un om de la Buzău, care nu și-a dorit să ajungă prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge președinte al PSD, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid. Aici este ruptura cea mai mare. Moral, ai niște obligații față de partid, e normal. Am mai avut președinți al PSD-ului, care au crezut că fără partid sunt Luceafărul omenirii. De fapt, în spatele oricărui lider PSD este PSD.

Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului român sau în fruntea PSD. În politică cel mai greu este când devii penibil. Atunci când ești penibil în politică, indiferent cum te cheamă, e bine să te duci acasă.

În acest moment, ar fi ciudat să spun că viața mea reprezintă prioritățile mele, este exclus așa ceva. În momentul în care ocupi funcția de prim-ministru, cu totul și cu totul altele sunt prioritățile, dar nu mă silește nimeni să stau în această poziție. Dacă nu-ți place, poți să pleci. Noi suntem într-o luptă cu timpul! Guvernul este într-o luptă cu timpul, lumea se schimbă și noi ne schimbăm”, i-a mărturisit Marcel Ciolacu Danei Budeanu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?