Dana Budeanu, mesajul prin care a luat toată lumea prin surprindere: „Asta e România mea”

Dana Budeanu este recunoscută pentru criticile sale la acdresa "ameţitelor" din showbiz şi mafia politico-economică, dar se pare că spiritul Paştelui a cuprins-o şi pe ea. Dana Budeanu a postat pe Instagram un mesaj laudativ la adresa unei vedete din muzica românească după ce i-a văzut concertul de la sala Palatului.
Filip Stan
28 apr. 2024, 14:19
Dana Budeanu, mesajul prin care a luat toată lumea prin surprindere:

Dana Budeanu are epitetele la ea şi când este vorba de laude. Devenită fan al Andrei, vedeta a surprins pe toată lumea printr-o postare pe Instagram.  ”O melodie, ca cele foarte putine astazi cand am uitat sa traim, sa iubim, sa credem…felicitari, trei sud est, cu a caror muzica a crescut o generatie libera, care se bucura de viata, de dragoste, fara telefoane, fara net, cu concerte, cu trairi, cu refrene cantate la infinit…Andra…N am eu ce sa scriu despre ea, ca voi sa intelegeti…un clip SUPERB!!!, scria bruneta astăzi pe Instagram.

Dana Budeanu ironizează femeile care mănâncă vegan de Paște: „Au ele o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați?”

Dana Budeanu a continuat laudele după ce a văzut-o pe Andra, pe scenă: „A fost odată o fetiță, care visa la ceea ce astăzi a devenit”. În mai multe orașe din țară, dar și din străinătate a avut reprezentații cu concertul „Tradiţional”, iar sâmbătă a ajuns la Sala Palatului din București. Printre cei care au aplaudat-o ieri pe artistă s-a numărat și creatoarea de modă Dana Budeanu, care, după concert, a avut un mesaj pe Instagram pentru Andra.

Dana Budeanu despre Andra: „Andra, ai unit românii de pretutindeni”

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor!

A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc @andra că ai unit românii de pretutindeni 🤎”, a scris Dana Budeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Reacția Andrei nu a întârziat să apară. „Te iubesc!❤️”, a scris cântăreața, după care Dana Budeanu a reacționat. „Și eu”.

În urmă cu ceva vreme, Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube. A vorbit acolo despre familie, despre Cătălin Măruță, despre copiii lor, dar și despre începuturile ei în muzică. A dezvăluit că a făcut multe sacrificii pentru visul ei cel mare, acela de a ajunge cântăreață celebră.

EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”
„Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară… nu aveai de unde să îți cumperi nici măcar un sandvici ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată.

Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mâncarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum râdem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a povestit Andra.

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!