Dana Marijuana a fost ARESTATĂ pentru trafic de droguri de mare risc. Cu o zi înainte fusese prinsă drogată la volan

Artista Dana Marijuana a fost arestată vineri. Din primele verificări, se pare că aceasta era implicată în traficul de droguri. Cu o zi înainte a fost prinsă drogată la volan.
Alina Costache
23 aug. 2024, 23:14
Dana Marijuana a fost ARESTATĂ pentru trafic de droguri de mare risc. Cu o zi înainte fusese prinsă drogată la volan

UPDATE: Cântăreaţa Dana Coteanu, cu numele de scenă Dana Marijuana, şi alţi doi suspecţi, cercetaţi de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv vineri, 23 august, pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august, de către un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în staţiunea 2 Mai, iar la controlul efectuat au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame canabis.

„Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Constanţa, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantităţi de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum şi alte mijloace de probă”, a mai informat IPJ printr-un comunicat de presă.

Pe 22 şi 23 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii fiind prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Daniela Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a fost reținută vineri de DIICOT pentru trafic și deținere de droguri. Polițiștii au făcut percheziții în casa artistei și a altor trei persoane, unde au descoperit cantități mari de substanțe interzise.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

Citește și: Dana Marijuana, adevărul despre despărțirea intempestivă de iubitul cu care urma să facă nuntă: „El când bea un pic mai mult se transformă”

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august a.c., de către un echipaj de poliție rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar, la controlul efectuat, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc).

Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 22 și 23 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 august, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat.

În urmă cu o zi, Dana Marijuana a fost testată pozitiv pentru consum de droguri după ce a fost oprită de polițiști în trafic în localitatea 2 Mai.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cinci zodii vor avea noroc triplu din 1 septembrie. Opulență, fericire și șanse uriașe în viețile acestor nativi
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce poți conduce la 24 de ani
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
BANI DE LA GUVERN pentru acești români!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Reguli noi pentru cei ce vor să închirieze. Măsuri de combatere a crizei locuințelor.
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina Camilla
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Județul în care pensionarii nu vor mai primi deciziile de recalculare a pensiilor. Se suspectează ca există erori la distribuire
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Amendă pentru șoferii care au acest dispozitiv pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Breaking News: Maria Branyas Morera, cea mai bătrână femeie din lume, a murit la 117 de ani după ce a supraviețuit pandemiilor și războaielor
MediaFlux
DATA la care pensionarii vor primi deciziile CORECTATE. Anunț de ULRIMA ORĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...