Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”

Dana Marijuana a renunțat la viața din București și s-a mutat în Vama Veche, alături de fiica ei. Aceasta nu are deloc în plan să revină în Capitală. Iată ce planuri și-a făcut pentru anul 2024.
Alina Costache
08 feb. 2024, 08:43
Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”
Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”

Dana Coteanu, pe care toată lumea o știe drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală, cu ceva vreme în urmă. Ea și-a luat copilul și s-a mutat într-un container pe plajă, în Vama Veche. Recent, aceasta a dezvăluit care sunt țelurile ei și ce planuri are pentru noul an.

Citește și: Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

În interviul pentru Click, Dana Marijuana a dezvăluit că și-a setat prioritățile pentru anul 2024 și că își dorește să se reapuce de confecționarea produselor handmade. Mai mult, aceasta a mărturisit că nu își propune să revină în București, deoarece este sătulă de agitația din Capitală.

„Vreau să mă reapuc să fac produse handmade și să le vând pe Internet, pentru că am făcut o pauză, așa am simțit eu nevoia să mă liniștesc. Aici, unde ne-am mutat la mare, ne-am acomodat, suntem bine. Iris este și ea bine, merge la școală, învață, se înțelege și cu colegii. În București vin doar în vizită, în rest, nu. Nu mă gândesc să mă reîntorc la agitația din Capitală. Acolo este un haos continuu, multă lume plină de gânduri, probleme, neajunsuri. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat ea, potrivit sursei citate.

Din punct de vedere sentimental, Dana Marijuana a reușit să își găsească fericirea și liniștea alături de Valentin, bărbatul cu care are o relație de un an și jumătate și cu care urmează să se căsătorească.

„Suntem bine ca și cuplu. De Ziua Îndrăgostiților (14 februarie – n.r) nu petrecem într-un mod special, noi suntem într-o iubire continuă, nu ne facem cadouri ceva anume, nu suntem cu cadourile. Pentru noi doi orice zi petrecută împreună este frumoasă. Nu așteptăm un eveniment anume să ne declarăm iubirea unul altuia”, a mai declarat ea, conform sursei citate.

Valemtin nu s-a mutat în Vama Veche alături de fosta cântăreață, însă aceasta a povestit că acest lucru nu schimbă cu nimic planurile de nuntă pe care le are cu acesta, iar marele eveniment va avea loc în acest an. Dana a mai dezvăluit că nu are de gând să fie o mireasă obișnuită și că rochia pentru care va opta este verde.

„Noi vrem să facem mai mult o petrecere, între prieteni, pe distracție. Sperăm să reușim să facem asta anul viitor. Până atunci, mă focusez pe concerte și mă bucur când mă mai cheamă lumea să cânt. Și mă bucur de viața pe care o duc aici, departe de agitația din București. E ca o gură de aer proaspăt pentru mine și fiica mea. E cea mai bună decizie pe care am luat-o, din toate punctele de vedere și sunt fericită cu adevărat”, a încheiat cântăreața.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a fostei soacre: ”A dat foc la casă și copiii mei erau în ea. Mi-a spus să îi las și să dispar. Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'