Dana Roba a slăbit mai bine de 15 kilograme, după ce a fost agresată de soț, pentru că nu poate mânca: „Toate hainele îmi sunt mari”

Dana Roba a rămas fără gust și miros după ce a fost bătută cu ciocanul de soțul ei, motiv pentru care nu mai poate mânca foarte bine. Din această cauză, vedeta a ajuns să piardă foarte multe kilograme.
Alina Costache
20 iul. 2023, 14:48
Dana Roba a slăbit mai bine de 15 kilograme, după ce a fost agresată de soț, pentru că nu poate mânca: „Toate hainele îmi sunt mari”

După clipele de groază prin care a trecut, Dana Roba a vorbit recent despre câte kilograme a pierdut. Make-up artista și-a pierdut gustul și mirosul după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul, iar acum nu mai poate mânca la fel ca înainte.

Cu toate astea, Dana Roba se simte mai bine la două luni de când a fost la un pas de tragedie și face sacrificii enorme pentru a-și reveni în totalitate. Pe conturile de socializare, vedeta a postat o poză recentă cu ea, alături de care a scris un mesaj, unde a menționat faptul că a pierdut foarte multe kilograme după ce a ajuns la spital.

Citește și: Dana Roba își reia activitatea, după ce a scăpat de operația la mâini. Make-up artista e gata să se întoarcă în salonul de înfrumusețare: „Vreau să execut toate machiajele”

„Înainte cu o zi de macabrul premeditat de fostul soț cântăream 65 de kilograme. În ziua când m-am întors din spitqal mai aveam maxim 50 de kilograme. Toate hainele din dulap îmi sunt mari, iar eu neavând deloc gust și miros, mănânc în sec”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Recent, make-up artista a dat noi detalii despre ziua în care a fost aatcată. Aceasta mărturisește cp nu și-a pierdut credința în acele momente.

„Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore în cameră, că sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oameni legii. Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. 

Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat că încă nu am murit. În acele clipe nu m-am gândit nicio clipă la moarte”, a mai scris ea pe Instagram.

Citește și: Dana Roba le-a arătat fanilor mâinile ei, după ce și-a dat jos bandajele. Vedeta a început ședințele de kinetoterapie

Dana Roba, mesaj din partea soțului aflat de după gratii

Dana Roba a mărturisit că Daniel Balaciu i-a transmis un mesaj în care spune că își dorește împăcarea, spunându-i că el o iartă pentru ce s-a întîmplat. Make-up artista a răbufnit, întrebându-se ce ar fi de iertat la ea, considerând că nu i-a greșit niciodată bărbatului.

„El mi-a transmis un mesaj și a spus că el mă iartă și că vrea să ne împăcăm. Să mă duc în brațele lui că el mă iartă. Ce e de iertat la mine?! Eu nu l-am înșelat niciodată, nu am lăsat niciun bărbat să intre la mine în studio.

Dacă veneai cu soțul, eu îl scoteam afară. Numai în cazul în care tipa era străină și nu știa română. Dacă el era însurat cu vreo englezoaică, turcoaică, rusoaică, atunci îl lăsam pe soțul să stea să ne traducă, dar doar în cazurile acestea”, a spus Dana Roba, pentru WoWbiz.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!